Bridget Maasland verlengt contract bij RTL met vier jaar

Geplaatst op Thu 06 Jun 2019 om 20:40

Bridget Maasland heeft haar contract bij RTL met maar liefst vier jaar verlengd. Ze volgt onder meer Patty Brard op als de nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter. Dat is vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De 44-jarige Maasland is momenteel de late-night-ster van RTL 4 met haar quiz De Zwakste Schakel. Ze rekent er ook op dat dat programma terugkeert in het uitzendschema. “Gezien het succes van De Zwakste Schakel, krijgt dat vast een vervolg.

Naast Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel zal Maasland ook haar werk bij RTL Boulevard vervolgen. Ook is ze deze zomer een week lang te zien als co-host van Art Rooijakkers in Zomer met Art.

Het lijkt erop dat Maasland bij het RTL onder leiding van Peter van der Vorst eindelijk wat te doen krijgt. Ze keerde in 2016 terug bij RTL en Erland Galjaard beloofde haar van alles, maar kwam niets na.

Tot 2016 was Maasland werkzaam bij SBS, waar ze onder meer Shownieuws en wat programmaatjes op Net5 presenteerde. Daarvoor zat ze ook bij RTL.

Al met al verzekert RTL zich er hiermee van dat Maasland niet overstapt naar het Talpa Network van John de Mol. In het verleden waagde Maasland wél de overstap naar de tv-zender van De Mol.

Foto: RTL
41 Reacties op “Bridget Maasland verlengt contract bij RTL met vier jaar”


 1. A.Zijn

  Een 4-jarig contract, daar spreekt veel vertrouwen uit. In het verleden was ik niet direct fan van Bridget, maar ze wordt met de jaren een leukere persoonlijkheid op televisie. Heel benieuwd wat ze nog meer gaat doen. De Zwakste Schakel vind ik zeer geslaagd. Maarja, dat riep ik al voordat hier uberhaupt sprake van was.

 2. Meneer Kaktus

  Dat vieren we vanavond bij Meneer Kaktus in de caravan!

 3. Sjaak

  De programma’s die zij presenteert kijk ik niet.

 4. Mick

  De Zwakste Schakel kan prima terug, maar niet dagelijks, om elke dag tig keer te horen ‘dit is de Zwakste Schakel’, ‘we spelen de Zwakste Schakel’, ‘jij bent statistisch gezien de zwakste schakel’, ‘jij bent de zwakste schakel dag’. En dat dagelijks, nee te veel.

 5. Bep

  Ach ik gun het haar wel… gefeliciteerd.Leuke meid.Spontaan.

 6. Mono

  Ben ik heel onaardig als ik zeg dat Bridget gezien haar leeftijd en stijl bijna zelf als deelnemer in Hotter than my daughter kan?

 7. Sandertje

  @Mick
  Inderdaad dagelijks, ik kijk niet zoals jij elke dag tv. Dus als ik dat wel doe dan kan ik mooi savonds De Zwakste Schakel kijken.

 8. Vinn

  Bridget altijd al 1 van de leukste presentatrices van NL gezien. Blij dat andere dit eindelijk ook zien!

 9. Kevin

  vergeleken met Patty en Gordon, nee, de outfits die ze draagt bij DZS zien er op een enkeling na (tuttig) best prima uit

 10. Loerebul

  Dan kan ze over vier jaar mooi met pensioen. Ouwe ijsklont.

 11. Rambo

  Leuk voor Bridget dit contract en fijn dat de Zwakste Schakel goed scoort. Ze is goed op haar plek bij RTL vind ik. Ze is echt wezenlijk anders dan een Chantal, Lieke, Nicolette of Carolien, om maar een paar RTL dames te noemen. Ze heeft iets stouts/pittigs en is lekker direct. Daarmee onderscheid zij zich echt t.o.v. van anderen.
  Nog een tip aan RTL; Herenig Katja Schuurman en Bridget in een goed programma. Waarom niet Bridget op de plek van Najib Amhali in die nieuwe show
  die in het najaar komt in samenwerking met België?

 12. Marianne

  Alsjeblieft zeg, Katja…… Je zit echt te raaskallen.

 13. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Topjob.
  Erg goed nieuws voor Bridget.
  Héél misschien weet zij wél stijl te geven aan Hotter than the Daughter, na al dat meesmuilende gekwaak van die voldane Patsie de Patsie en het ginnegappende gewauwel van die Gordon.
  Hoppaaaa, een stralende toekomst.
  Gefeliciteerd Bridget!!

 14. Ikke

  Hotter than my daughter moet wel terug naar RTL 4 vind ik.. De zwakste schakel niet meer dagelijks is indd teveel van t goede. Maar boulevard ze zou Beau zo kunnen gaan opvolgen die gaat vast niet de late nicht en boulevard doen.

 15. Marloes

  Super fijn en eindelijk weer een goed contract

 16. Twee hondjes

  De meute is hedentendage veel gemakkelijker te bevredigen. Herhaal gewoon formats met belegen C-keus presentators. Ouwe troep herkauwen. Maasland en Ten Brink opgegraven om het aan elkaar te blèren. Men vindt het geweldig. Middelmaat, nee ondermaat regeert. Niet om áán te gluren.

 17. Albert 1965

  Ik vind het echt racistisch van RTL om de zwakste schakel door een witte vrouw te laten presenteren. Dat voelt als vroeger de slavernij waar witten ook zwarten voor zwakke schakels uitmaakten. RTL had best een vrouw van kleur kunnen kiezen. Ga je diep schamen, RTL! Kick Out White People!!!1!1

 18. Lieke van Lexmond Lover

  Nu nog een zwakste schakel met bn-ers

 19. Laurens

  Peter staat ook met de rug tegen de muur. Inzakkende kijkcijfers, uitgemolken formats, etc.. God zegen de greep. Bridget 4 jaar laten bijtekenen. Wat is er aan de hand met Peter/RTL? Vernieuwend?

 20. Suomynona

  Op zich een mooie zet om haar vast te leggen. Denk dat zij met de juiste formats nog wel wat kan betekenen voor RTL.
  Overigens vraag ik mij wel af wat RTL verder nog met Viviënne van den Assem van plan is, want zij kan heus wel meer dan Boulevard presenteren. Misschien is het een idee om met haar in de hoofdrol een opvolger van Moordvrouw te creëren voor RTL 4/Videoland? Ze is immers ooit begonnen als actrice, en dacht dat dat ook een reden was voor haar om over te stappen naar RTL qua mogelijkheden.

 21. Albert 1965

  Beertje van Beers, Nada van Nie, Barbra Ferreira, Loes Haasdonk, Jaap van Meekren. Frits Bom.

 22. Frank

  Sorry, totaal ongeschikt voor Hotter Than My Daughter.
  Bridget heeft een sjieke, hautaine uitstraling, en dan moet ze bij een kamper een metamorfose uitvoeren? Die kamper voelt zich echt niet op haar gemak bij haar. Patty Brard was hier geschikt voor en ze deed het leuk.

 23. Bart

  Leuk dat ze eindelijk wat meer te doen krijgt. Het is haar gegund.
  Hotter than my Daughtwr moeten ze wel eens een keer mee kappen. Beter zetten ze haar samen met Frank Dane op een nieuwe serie Big Brother met bijbehorende wekelijkse live show. (celeberty versie of Back to 1900-2000 versie) Goed dat ze eindelijk een van de vaste presentatoren van Boulevard gaat worden. In plaats van Beau natuurlijk. Nu nog een nieuwe op de plek van Ruben.

 24. #NPO kijker#

  Flopperdeflop

 25. Jan

  @Bart: Hotter Than My Daughter heeft het laatste seizoen een opleving gehad, en ere wie ere toekomt toch een beetje te danken aan Patty Brard.
  Het programma kan dus wel lopen, mits er de juiste presentatrice op wordt gezet. Bridget is hiervoor gewoon niet geschikt, wel voor de Zwakste Schakel want daar heb je die bitchy uitstraling wel nodig.

 26. Kevin

  NPO kijker, is dat alles wat je kan zeggen, simpel figuur dat je er bent! Maar goed het zij je vergeven, je bent tenslotte een NPO kijker, en dat zijn niet de meest snuggere mensen. Het had anders geweest als je als enigste kijkt naar Discovery Channel, van alle zenders die er zijn.

 27. Meneer Kaktus

  Was weer een heet nachtje, damea en heren. Bridget in de beugels, Meneer Kaktus de regie en alles staat op video. Nu even de caravan uitsoppen (Virgien komt zo thuis!).

 28. anonymous

  Neeeeeeee, ze kan niet presenteren en is een vreselijk mens.

 29. Ti Thismsi

  Leuk programma! Alleen heeft werkelijk iedereen over het hoofd gezien dat ze promootten met €10.000,- maar er in werkelijkheid maximaal €9.000,- kan worden verdiend door het schrappen van 1 ronde sinds het vorige deel, 15 jaar geleden. Daar kwamen ze na de eerste week achter, dus nu zeggen ze niets meer over het totaalbedrag, ‘met een mooi geldbedrag naar huis’. Pijnlijk.

  En kom op RTL, geef Bridget wat lessen en laat haar minder van haar schermpje aflezen. Het is veel te braaf.

 30. Jeroen

  Wij verbazen ons er over dat Evelyn Struik verder nog geen andere programma’s doet dan Verminkt.

  Dit programma doet ze goed en integer en je ziet echt dat ze te doen heeft met de ‘kandidaten/slachtoffers’.

  Ik denk dat ze meer in haar macht heeft dan Eigen Huis & Tuin en Verminkt en zeker een goede aanvulling geeft op de rest van het pakket bij RTL.

 31. Annoniemus

  Bridget Maagband , is te vaak met de zwakste schakel op tv , tandje minder is beter , anders word ze zelf de ……………………….!!!!!

 32. Sven L.

  Eerlijk = eerlijk. Als je Maasland het juist programma heeft komt ze zéér goed uit de verf. Aanwinst voor de omroep. En dat vinden ze zelf blijkbaar ook, gezien deze meerjarige verbintenis.

 33. Frank

  Hahaha…Bridget die Hotter Than My Daughter gaat presenteren!
  Gaat niet werken jongens.
  Hoe komt Peter daarbij?
  Ze komt veel te elitair over.

 34. jomari

  Bridget komt in ieder geval naturel over -geen overdreven meelevende, en verbaasde
  gezichtsuitdrukkingen- Haagse humor en met beide benen op de grond.
  Bridget is geschikt om Margriet en Mathijs tijdens vakanties te vervangen.
  De zwakste schakel is af en toe prettig om mee te doen, lekker snel, geen gezever.

 35. Renee

  Bridget is niet nep en ze heeft de gunfactor wel.

 36. Doja

  Bridget is nep en ze heeft de gunfactor niet.

 37. Hillie

  Bridget lijkt me geloofwaardiger dan Patty, mits ze haar dierenprintjes achterwege laat.

 38. edwin

  Bridget is wel degelijk nep en heeft totaal geen gunfactor! deze ijskoningin moet opzouten…

 39. Frank

  Dat er nog twijfel over bestaat…..Bridget en Hotter Than My Daughter is de absolute mismatch van RTL, dankzij Peter.
  Overigens, hoe komt het dat ik er steeds meer van overtuigd ben dat het niet Peter R. de Vries is maar Bridget die Patty Brard heeft gesaboteerd bij RTL Boulevard?

 40. Anja

  Vies mens.

 41. Robert Groen

  Ik vindt het erg leuk voor haar, ze wordt ook in de loop van de jaren steeds leuker.
  Ze hoort bij RTL👍👌

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.