Bridget Maasland verlengt contract bij RTL met vier jaar

Bridget Maasland heeft haar contract bij RTL met maar liefst vier jaar verlengd. Ze volgt onder meer Patty Brard op als de nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter. Dat is vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De 44-jarige Maasland is momenteel de late-night-ster van RTL 4 met haar quiz De Zwakste Schakel. Ze rekent er ook op dat dat programma terugkeert in het uitzendschema. “Gezien het succes van De Zwakste Schakel, krijgt dat vast een vervolg.

Naast Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel zal Maasland ook haar werk bij RTL Boulevard vervolgen. Ook is ze deze zomer een week lang te zien als co-host van Art Rooijakkers in Zomer met Art.

Het lijkt erop dat Maasland bij het RTL onder leiding van Peter van der Vorst eindelijk wat te doen krijgt. Ze keerde in 2016 terug bij RTL en Erland Galjaard beloofde haar van alles, maar kwam niets na.

Tot 2016 was Maasland werkzaam bij SBS, waar ze onder meer Shownieuws en wat programmaatjes op Net5 presenteerde. Daarvoor zat ze ook bij RTL.

Al met al verzekert RTL zich er hiermee van dat Maasland niet overstapt naar het Talpa Network van John de Mol. In het verleden waagde Maasland wél de overstap naar de tv-zender van De Mol.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen