‘Bewust weinig promotie Café Hendriks & Genee’

Veronica heeft de talkshow van Hélène Hendriks en Wilfred Genee bewust nauwelijks gepromoot. De presentatoren wilden graag in de luwte opereren. Dat vertelt Hendriks op de website van Pauw. Café Hendriks & Genee heeft elke week best aardige gasten, maar toch kijkt er geen hond. Veel mensen zullen ook niet weten dat een zender als Veronica op zondagavond om tien uur nog een live-programma heeft. Had Talpa Network daar niet een beetje meer op moeten inzetten?

Er is echter bewust voor gekozen, meldt Hendriks. “Er is heel bewust gekozen om het programma een beetje onder de radar te blijven ontwikkelen. We kijken nu niet zo zeer naar de kijkcijfers. Deze zes weken gebruiken we echt even om te kijken hoe het loopt en of het past bij de zender.

Hoe bevalt het programma haar? “Het is natuurlijk helemaal nieuw voor mij en ook best wel aanpoten. Met het bespreken van de actualiteiten en ook met het duo-presenteren met Wilfred Genee komt er best wat extra’s bij. Iedereen denkt dat wij elkaar al heel goed kennen, maar dat is niet zo.”

Genee is wel een topper, vindt ze. “Wilfred wil mij juist heel erg helpen en is heel sociaal daarin. Hij wil er natuurlijk ook een succes van maken en heeft honderd keer meer ervaring dan ik, met politieke interviews bijvoorbeeld.”

Het is voor mij natuurlijk geweldig om zes keer zo’n show te maken.”

Café Hendriks & Genee heeft zondag in de een na laatste aflevering twee spannende gastenThierry Baudet en Peter R. de Vries.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen