Thierry Baudet vs Peter R. de Vries in Hendriks & Genee

De kijkcijferflop Café Hendriks & Genee heeft voor aankomende zondag een spannende gastenlijst. Thierry Baudet en Peter R. de Vries zitten namelijk in één en dezelfde uitzending. Dat heeft Veronica laten weten. Baudet en De Vries zijn niet uitgenodigd voor hetzelfde onderwerp, maar zullen ongetwijfeld met elkaar in discussie gaan. Het is geen geheim dat De Vries een hekel heeft een rechts-populistische politici zoals FvD-voorman Thierry Baudet en PVV-leider Geert Wilders.

Baudet zit aan tafel om met Wilfred Genee en Hélène Hendriks te praten over het vrijdag gepresenteerde Klimaatakkoord. Ook kijkt hij terug op het afgelopen politieke seizoen waarin zijn partij Forum voor Democratie groeide; zowel in de provincies, de Eerste Kamer als het Europees Parlement.

Het is best opmerkelijk dat Baudet weer te gast is in een programma van Genee, omdat hij vorig jaar nog boos wegliep bij zijn radioshow op BNR.

De Vries is te gast om te praten over een aantal grote rechtszaken, waaronder die over de beschieting van de Panorama-redactie. “Ook de ‘Minder-Marokkanen’-zaak van Geert Wilders wordt behandeld.”

Jörgen Raymann schuift ook aan. Hij werkt aan Tante Es 2.0. Daarnaast is de cabaretier ook festivaldirecteur van het grootste Latin-festival van Nederland: Dias Latinos, dat 5 juli plaatsvindt in Amersfoort.

De een na laatste Café Hendriks & Genee is zondag tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen