Astrid Joosten wil eigen interviewprogramma bij NPO

Astrid Joosten zou heel erg graag een eigen interviewprogramma bij de NPO willen. Ze heeft het aangegeven bij BNNVARA en daar worden nu gesprekken over gevoerd. Dat vertelt de presentatrice in gesprek met Nouveau. Joosten doet momenteel vooral programma’s met weinig diepgang: in de zomer is ze te zien in een nieuw seizoen van De S.P.E.L.show, in het najaar begint een nieuwe Twee Voor Twaalf en dan is er ook nog Kanniewaarzijn. Ze wil ook een keer de diepte in.

Intelligente televisie maken is alles wat Joosten wil. “Ik heb de laatste tijd weer behoefte om op televisie mensen te interviewen. Het langere gesprek.

Wil ze niet gaan afwisselen met Matthijs van Nieuwkerk op het DWDD-slot, in plaats van M? “Ik hoef niet elke dag op tv hoor, maar ik ben wel aan zo’n soort verdiepingsprogramma toe. Ik kan dat in deze fase van mijn leven beter dan ooit. Gesprekken daarover zijn gaande met de leiding van BNNVARA.

Inmiddels is Joosten alweer 61. Is dat niet een beetje te oud voor tv? “Het gaat ook niet om zo’n getalletje, maar om de hoeveelheid energie die je hebt.

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen