‘Albert en Jan hebben 6 Inside veel te braaf gemaakt’

Albert Verlinde en Jan Versteegh hebben een grote fout gemaakt door 6 Inside net zo braaf te maken als het programma waar het zich van wilde onderscheiden: RTL Boulevard. Dat stelt mediajournalist Gudo Tienhooven in de AD Media Podcast. Het is een gemiste kans en dat is jammer, vindt Tienhooven. Hij had er meer van verwacht. “Ik ga het programma missen dat het had kunnen zijn, dat wél spraakmakend is en meer op het randje en meer nieuws“, zo vertelt de journalist.

6 Inside beloofde in een gat te springen, maar heeft dat nooit waargemaakt. “Het gat dat toch is achtergelaten door RTL Boulevard, sinds dat een soort vtwonen-magazine is geworden een aantal jaar geleden. Ze hebben het niet waargemaakt.

Het is jammer dat er geen juicy showrubriek meer is op de Nederlandse tv, vindt Tienhooven. “Ik mis de scherpte, zeker. Ik mis die Yolanthe in de parkeergarage en dat soort verhalen. Kom daar maar mee, want dat heeft RTL Boulevard laten liggen.”

Waar ligt het aan? “Volgens mij heeft Albert het toch gewoon te druk met zijn musicals en vindt Jan Versteegh er geen hol aan, maar durft hij dat nog niet hardop uit te spreken. Als hij over een jaar in een interview terugkijkt op 6 Inside zal hij zeggen: ‘Dat was toch niet helemaal mijn ding.’ Let maar op, dat gaat hij zeggen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen