Carlo en Wil Boszhard in voorbeschouwing Songfestival

Carlo Boszhard en zijn moeder Wil zitten dit jaar in het programma Op Weg Naar Het Songfestival dat traditioneel wordt uitgezonden voorafgaand aan de halve finales en finale van het Songfestival. Dat heeft Avrotros laten weten. De Songfestival-avonden beginnen op verzoek van de Britten pas om 21.00 uur en dat betekent dat er op die avonden steeds een half uurtje te vullen is tussen het Achtuurjournaal en het liedjesfestijn. Dat gebeurt dus met het Op Weg Naar-programma.

Voor het voorbeschouwingsprogramma zijn naast Carlo en Wil ook Maurice Wijnen, Gerard Joling, Emma Wortelboer, Koos van Plateringen, Rutger Vink, Annemieke Schollaardt, Berget Lewis en Albert Verlinde gestrikt.

Tijdens de halve finales is de vraag welke landen een plaats weten te veroveren in de grote finale. De verwachting is dat onze inzending Duncan Laurence het sowieso wel tot de finaleshow op zaterdag schopt.

Op zaterdag 18 mei is de grote vraag: gaat Duncan Laurence ons land eindelijk weer eens een Songfestival-overwinning bezorgen?

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen