Youp vindt Boulevard ‘sneu entertainmentprogramma’

Youp van ’t Hek is ook na het vertrek van Albert Verlinde niet gecharmeerd van RTL Boulevard. Hij vindt het programma heel erg sneu. Dat laat de cabaretier weten in zijn bijdrage in de VARAgids. Van ’t Hek schrijft elke week een tv-column in de televisiegids, maar vindt eigenlijk alles wat er op tv komt verschrikkelijk. Het past daarom goed bij de andere VARAgids-rubriek Buis & Haard, waarin bekende Nederlanders week in week uit etaleren dat ze vooral geen televisie kijken. 

Ditmaal schrijft Van ’t Hek over de blackoutweerman van RTL 4, die onlangs niet meer uit zijn woorden kwam. De cabaretier zou het wel geinig vinden als meer presentatoren af en toe een black-out hebben.

Van ’t Hek: “Of dat de mediadeskundige bij Boulevard midden in een betoog over het verschil tussen Beau, Twan en Humberto opeens stopt en stamelt waarom hij deze lulkoek in dit sneue entertainmentprogramma eigenlijk aan het afbakken is.

En waarom hij zich eigenlijk ‘mediadeskundige’ mag noemen? En zo weet ik nog wel een stuk of wat jojo’s die een openlijke black-out mogen krijgen. Of domweg keihard stellen: waarom kijkt u eigenlijk naar dit zinloze gezever? Ga wat doen met je leven!

De VARAgids-column van Youp van ’t Hek kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen