Carlo Boszhard hoopt dat Irene contract krijgt van Peter

Geplaatst op Sun 12 May 2019 om 11:15

RTL 4-ster Carlo Boszhard hoopt dat zijn baas Peter van der Vorst heeft gekeken naar de recente invalbeurten van Irene Moors naar Koffietijd. Daar was namelijk een vakvrouw aan het werk. Dat schrijft de presentator in zijn column in Televizier. Moors verdient een tv-contract, vindt hij. “Ik raakte onmiddellijk weer begeisterd door je vakvrouwschap. Soms zie je het nog op tv. Niet iemand die zomaar is neergezet uit populariteit, maar de perfecte combinatie van format en host“, zegt hij.

Boszhard realiseert zich dat Moors niet de jongste meer is en niet de meeste Instagram-volgers heeft. “Maar het presenteren van een ‘gezellige’ talkshow is je op je lange lijf geschreven.”

De presentatrice moet hiervoor beloond worden, aldus Boszhard. “Ik weet natuurlijk niet of Peter van der Vorst, Angela de Jong of iemand anders met macht heeft gekeken. Maar ik zag het en nu ik toch deze column heb, maak ik er gebruik van en blaas ik op mijn loftrompet.

Van der Vorst moet in actie komen, vindt hij. “Hoe fijn het ook is dat Caroline Tensen en Frans Bauer recent bij RTL hebben getekend, als jij weer terugkomt neem ik pas écht een taartje.

Koffietijd af en toe presenteren is natuurlijk leuk, maar ik gun je een eigen programma, met of zonder mij naast je aan een tafel.”

Foto: KRO-NCRV
53 Reacties op “Carlo Boszhard hoopt dat Irene contract krijgt van Peter”


 1. Roxanne

  Wat is het toch een vreselijke man en Irene Moors moet lekker de taartjes van Carlo gaan eten thuis aan haar keukentafel en nooit meer op de buis.
  Is alleen iets geworden door Carlo, heeft genoeg kansen gehad in haar eentje maar is allemaal geflopt. #wegmetirene

 2. Marloes

  Helemaal mee eens. Ze moet weer terug op tv

 3. Anja

  Ik heb dat invallen ook gezien en vond het maar zwakjes.

 4. Curryworst

  Nee Carlo, nee Carlo, niet vandaag.
  Nee Carlo, nee Carlo, al wil ze nog zo graag.

 5. Insider

  Gaat niet gebeuren. Rtl moet Irene niet meer.

 6. Laurens

  Hoewel ik hen in Life 4 You geweldig vond (en graag terug zie), zou ik geen format kunnen bedenken voor Irene. Iets luchtigs als Hart in Actie wellicht?

 7. Sam

  Gaat niet gebeuren Carlo!
  Het is over….ze is geen controversieel, ordinair, schreeuwerig type al la Brard, Joling en Gordon. En ze heeft ook niet de gun-factor van Linda en ook niet de superkundigheid van Anita….Er is gewoon niets.

 8. Yoshi

  Ik denk dat Peter, Irene geen contract aan gaat bieden

 9. Janusz

  Helaas irene haar tijd is voorbij. Toch zie ik haar liever dan paay en brard.

 10. Henk

  Wilde zei ooit niet met Caroline Tensen de 5 uur show nieuw leven in blazen. caroline zit al bij RTL, bij de NPL en die hebben tijdslot 1700 in handen. Irene zit ook bij de vrienden loterij… 1 en 1 is…

 11. Sandertje

  Ik heb haar nog nooit een grote show goed zien presenteren.

 12. Jeroen

  Irene hoort bij RTL.

  Er is genoeg wat ze kan: invallen bij Koffietijd en 5 Uur Live,
  een programma samen met haar goede vriendin Caroline Tensen, programma’s met Carlo, iets met Gerard Joling, een programma zoals Angela Groothuizen en Natasja Froger ook hebben.

  Peter van der Vorst stopt met presenteren. Ik vind Married at first sight wel iets voor Irene.

  Kom op Peter, biedt Irene een contract aan!

 13. Bep

  Nee Carlo, niet Irene, je broer, je nichtje en je neefje en je moeder. Carlo het is tijd voor een nieuwe ,frisse generatie zonder kruiwagens!Wel zo eerlijk toch,Carlo?

 14. Bep

  @Janusz…. dat is zo.

 15. de postbode

  Misselijkmakende Carlo. Eerst een rondgang door tv-land: in allerlei shows bijna op zijn knieën liggen om ergens, maakt ‘m niet uit waar, een zaterdagavondshow met nono Moors te bewerkstelligen en nu gebedel om een contract voor iemand die op tv nooit iets heeft gepresteerd.

 16. anonymous

  Hou toch op.
  Irene is een saai tutje zonder enig talent.

 17. K

  Wat zou zij dan moeten gaan doen? Alhoewel ik haar een leuke vrouw vindt, denk ik niet dat RTL of wie dan ook puur uit loyaliteit naar haar toe een programma moet geven.Ga lekker net als Renate de centen binnen harken om een reclame zuil te zijn voor deze of gene.

 18. K

  Op instagram dan.

 19. Jacob

  Irene is rtl4
  #teamirene

 20. Anti PVV

  Ik ken die personen niet.

 21. Ikke

  Ik zag Irene ook bij Koffietijd. Irene liet zien hoe het ook kan. Kletsdames die nu Koffietijd presenteren halen nivo omlaag. Irene haalt niveau omhoog.

 22. Jurre

  Irene is RTL. Wat ze ooit bij Talpa deed snapt niemand. Als Peter verstandig is haalt hij haar binnen, maar dan alleen voor Koffietijd, 5 Uur Live en een programma samen met Carlo. Geen gameshow of andere troep want daar ligt haar kracht niet..

 23. gtstfites

  Irene vond ik de slechtste van de TV Kantine die stemmen kan ze niet.

 24. Annoniemus

  Slijmjurk die enge Carlo.

 25. xandertje

  RTL is geen sociale werkplaats. Een zondagmiddag programma met Carlo zie ik wel zitten maar dan samen met bijvoorbeeld Miluska Witzenhausen. Goed idee he? Daar was niemand opgekomen. Ze is adrem, is spontaan en ik zie het haar zo doen.

 26. Duutse

  Begeisterd schrijf je met een “t”.

 27. Peanut

  Ik vind het wel tijd dat Irene terugkomt.

 28. Bart

  @Jurre Juiste analyse!

 29. Ranonkel12

  Terug bij RTL als…………toiletdame , verdient zij toch nog wat

 30. Bertus

  Irene heeft alleen nog nooit succes gehad, zij heeft het gewoon niet! En Carlo met dat kinderachtige geslijm bah, maar Peter van der vorst zal wel aan de verwachtingen van zijn vriendje voldoen.

 31. Marjon

  Ach ja, homootjes onder elkaar, hè??
  Komt helemaal goed voor nietskunner Ireentje.

 32. Q uit Meerdijk

  Nou ik hoop toch niet dat Peter vd Vorst zo dom is.
  Irene verpest altijd elk programma , vooral de tv kantine met haar domme kim holland. Laat haar lekker voor der kleinkinderen gaan zorgen ofzo.

 33. weethetbeter

  Alsjeblieft niet !!!!!!

 34. dr phil

  wat moet zoon oud vel nog op de t v doen hup de vuilnisbak in en weg wezen

 35. Levy

  Dat jij jezelf Q uit Meerdijk noemt is ook al sneu genoeg, geeft niks, kun jij ook niets aan doen dat je een IQ hebt van een kind van 2.. haar kleinkinderen?? haar kinderen zijn nog niet eens toe aan kinderen.. Ach lieverd toch… nadenken

 36. Sandra

  Dat jij jezelf Q uit Meerdijk noemt is ook al sneu genoeg, geeft niks, kun jij ook niets aan doen dat je een IQ hebt van een kind van 2.. haar kleinkinderen?? haar kinderen zijn nog niet eens toe aan kinderen.. Ach lieverd toch… nadenken

 37. Sandra

  Ach lieve schatjes toch, jullie reacties doen jullie toch wel wat of niet, op internet een grote mond, in het echte leven zijn jullie heel erg naief, lieve schatjes toch, geeft niks hoor, jullie ouders zijn net zo naief, waar je mee omgaat, raak je mee besmet. Lieve Dr Phil.. wat ben je toch weer lief en naief, dat jij jezelf zo noemt zegt al genoeg, in het echte leven ben je een loser. alle negatieve reacties komen uit vanuit frustratie..

  Leef in jullie eigen wereld.. Ga in therapie

 38. Marga

  Dat jij jezelf Q uit Meerdijk noemt is ook al sneu genoeg, geeft niks, kun jij ook niets aan doen dat je een IQ hebt van een kind van 2.. haar kleinkinderen?? haar kinderen zijn nog niet eens toe aan kinderen.. Ach lieverd toch… nadenken

 39. anoniem

  Ik ben bang dat ik in het dagelijks leven net zo ben als op internet.. :-)

 40. K

  @Sandra voor de rest is alles goed met jou? Volgens mij moet jou therapeut het medicijngebruik van jou aanpassen, beetje van het padje af he poppedopje.

 41. JandeHond

  @K
  Poppedopje??? Is dat een dop op je rubberen vriendin?

 42. K

  @JandeHond, u is er bekend mee?

 43. JandeHond

  @K
  Inderdaad. Vaak bij de oudere modellen zie je nog een dopje, echter de moderne uitvoering heeft een ventiel aansluiting en daar hoeft dan geen dopje op natuurlijk.

 44. Lieke van Lexmond Lover

  Die 2 zouden weer een zondagavond programma moeten krijgen, zo van 19.30 tot 21.00 uur ofzo of smiddags van 16.00 tot 18.00

 45. Flits Bom

  Wat ziet snuifhard eruit zeg.

 46. Paolo

  Kunnen we nu stoppen over Mevr. Moors??? Als Boszhard zonodig door wil en ‘vriendjes’ wil helpen en meenemen, begin een eigen zender. Maar zadel ‘ons’ niet op dat gedoe. Het moet niet zo zijn dat we bij Boszhard, Moors cadeau krijgen. Ik zei het al eerder, Moors heeft de uitstraling van een Libelle redacteur over vrouwendingetjes. Zie het anders als een uitdaging Moors!!

 47. Robert

  Irene krijgt op zeker wel een contract, die Peter wil wel maatjes blijven met Carlo.
  Ben ook niet kapot van haar, maar paar standaard programma’s moet zij best wel kunnen doen lijkt me zo.

 48. max

  wat een enge bende is dat toch??????

 49. Cobweb

  AUB niet !!!

 50. Erik

  ik heb het ook gezien de inval bij koffietijd, zo’n programma is haar op haar lijf geschreven dat deed ze fantastisch. Peter haal haar aub terug zij zou b.v. 5 uur live heel leuk doen.

 51. Paolo

  @Erik. gefronst all over lees ik je bericht. Ouder publiek toevallig???( u bedoel ik)

 52. Kees

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, niet weer op de buis

 53. Flits Bom

  Oud moeke.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.