Wilfred Genee wil Veronica-talkshow niet liever op SBS 6

Wilfred Genee vindt het niet erg dat Talpa Network zijn nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee niet uitzendt op het hoofdpodium van de zendergroep: SBS 6. Sterker nog: hij is juist blij dat het programma te zien is op Veronica. Dat vertelt de presentator in De Telegraaf. Café Hendriks & Genee, dat hij samen met Hélène Hendriks presenteert, gaat zondagavond om 22.00 uur in première op Veronica. “Wij voelen ons allebei heel erg thuis bij deze zender“, zegt de presentator.

Het wordt géén sporttalkshow, benadrukt Genee. Sport komt voorbij, maar het gaat vooral over andere onderwerpen. “Heeft Klaas Dijkhoff een vlammend interview gegeven in een zaterdagkrant? Dan gaan we het dáár over hebben.

In die zin lijkt het een beetje op het programma dat Genee elke vrijdag maakt op BNR Nieuwsradio: The Friday Move. “In The Friday Move heb ik vaak politici geïnterviewd. Zij weten al wie ik ben en wat ze van me kunnen verwachten.

Genee hoopt dat Café Hendriks & Genee een blijvertje is. “Of we hiermee doorgaan, zal de toekomst moeten uitwijzen. Maar ik heb niet het gevoel dat dit programma is opgezet met het idee om er na zes afleveringen alweer mee op te houden.

Het Telegraaf-interview met Wilfred Genee kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen