6 Inside: ‘Wij hebben meer kijkers dan Love Island’

De ene kijkcijferflop giert om de kijkcijfers van de andere kijkcijferflop. De sterren van 6 Inside namen donderdagavond de lage kijkcijfers van de RTL 5-daily Love Island op de hak. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Twee van de vier mensen aan de desk van 6 Inside, Patty Brard en Telegraaf-journalist Rob Goossens, gaven aan naar Love Island te kijken. “Ik kijk naar Love Island, ja“, gaf Brard toe in de live-uitzending. Collega Albert Verlinde daarop: “O, ben jij dat? Ha ha ha.

Goossens gaf toe ook te kijken. “Ja, met z’n tweeën kijken we inderdaad.

Volgens Verlinde zijn de kijkcijfers van Love Island wel héél slecht. “Dat gaat tot nu toe… Er zijn nu drie, vier dagen voorbij, maar dat is nog niet zo’n succes. Er zitten er 150.000 ofzo naar te kijken?

Patty Brard: “Ja, wij hadden er meer gisteren.

Verlinde: “Bedankt dat je dat even benoemd hebt.

Love Island trok donderdag 111.000 kijkers (2,4 procent). 6 Inside had er 98.000 (4,0 procent).

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen