SBS 6 met Nederlandse variant op Carpool Karaoke

SBS 6 brengt een Nederlandse variant op de James Corden-hit Carpool Karaoke. In Drive-Along brengt presentator Gerard Ekdom de kandidaten van It Takes 2 naar de studio, terwijl ze uit volle borst allerlei liedjes meezingen. Dat heeft de zender laten weten. Drive-Along, waarvan de komende drie weken elke woensdag een nieuwe aflevering verschijnt op de social media-kanalen van SBS 6, is volgens de zender ‘oergezellig’. “Er wordt veel gelachen, gepraat én uiteraard volop gezongen.”

Ekdom haalt in Drive-Along dus alleen bekende Nederlanders op die meedoen aan It Takes 2. “Gerard vraagt hoe ze dit avontuur beleven en peilt natuurlijk even hoe de sfeer is binnen de teams van professionals Marcel Veenendaal, Waylon en Trijntje Oosterhuis

De teams voeren ook een speciale opdracht uit tijdens de trip. “Zo moeten ze bijvoorbeeld zingend een bestelling doen bij de McDrive!

Het lijkt verder allemaal erg op Carpool Karaoke. “Uiteraard laat Gerard zijn favoriete klassiekers door de autoboxen schallen en zingt hij samen met zijn passagiers vol overgave mee…

Drive-Along is gemaakt door Talpa TV in samenwerking met Towel Media en wordt mede mogelijk gemaakt door Croky. De eerste aflevering:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen