Pim Sedee krijgt live op zender flinke klap in gezicht

Telegraaf-verslaggever Pim Sedee heeft dinsdag in Londen een flinke klap in zijn gezicht gekregen van een Nederlandse allochtoon. De journalist incasseerde de klap en liep daarna weg. Dat is te zien op beelden op Twitter. Sedee was in Engeland om verslag te doen van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd Tottenham Hotspur – Ajax. Hij zond live uit op de website van De Telegraaf toen hij de agressieve landgenoot tegen het lijf liep. “Vieze kanker-Telegraaf“, riep het stuk tuig.

RTL-sterjournalist Olaf Koens prijst het handelen van Sedee. “Een onverschrokken Pim Sedee zegt na de klap kalm dat-ie live op telegraaf.nl is. Goed werk van cameraman. Vol in beeld met z’n porem, deze gozer. Sinds begin deze maand hanteert het OM een hogere strafeis bij geweld en agressie tegen journalisten. Weg met dat tuig.

Goedemorgen Nederland-verslaggever Mark Kampers: “Dit is toch bizar. Tuig. Laat deze journalisten hun werk doen! Mis gegaan tijdens de opvoeding…

Forum voor Democratie-vrouw Annabel Nanninga: “Walgelijk dit. Sterkte aan de verslaggever en hopelijk doet hij en/of De Telegraaf aangifte. Handen af van de pers. En van elkaar, sowieso.

Opiniemaker Jan Roos: “Wat een idioot. In de bak met die mafkees. Zo’n soort aap kwam met zijn vriendjes op mij afstormen. Ik gaf een afwerende beweging tegen zijn lip. Ik moest voor de rechter komen, 1450 euro betalen en heb nu een strafblad.

Sedee laat op Twitter weten dat alles goed met hem gaat.

Update 12.50 uur – Telegraaf blij: Sedee-mepper al na één dag opgepakt

De beelden:

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen