Royalty-Marc uit kritiek op koninklijk interview Ivo Niehe

Marc van der Linden heeft dinsdag niet naar Ajax gekeken, maar naar het tv-interview van Ivo Niehe met de 80-jarige prins Pieter van Vollenhoven. En dat deed hij met een kritisch oog. Dat is te lezen op Twitter. Van der Linden was een van de 634.000 kijkers van het koninklijk vraaggesprek. “Eerste gedachten bij interview Ivo Niehe met Pieter van Vollenhoven na 25 min: weer (net als vorige interview) terugblikken op oude tijden en fragmenten“, verzucht de royaltykenner.

De Boulevard-ster vond het niet echt spannend. “Dhr Van Vollenhoven redt het met mooie citaten over hoe de oorlog het Koninklijk Huis veranderde en vriendschap. Maar hij verdient beter.

Wel vond Van der Linden het schilderij mooi dat tijdens het gesprek te zien was op de achtergrond. “Ik blijf steeds kijken naar dat mooie schilderij van Juliana (toch?) op de achtergrond bij het interview van Ivo Niehe met prof. mr. Pieter van Vollenhoven op NPO 1. Vandaag 110 jaar geleden werd koningin Juliana geboren. Ze deelde deze geboortedag met haar schoonzoon Pieter.

Is hij niet gewoon een beetje jaloers op Ivo Niehe? “Ik zal iedereen voor zijn: ja, ik ben jaloers op Ivo Niehe en had de jarige Pieter van Vollenhoven ook graag zelf geïnterviewd. Maar vindt gewoon dat we bij leden van het Koninklijk Huis bij interviews het verleden moeten kunnen loslaten. Elke keer dat huwelijk bij Pieter, de vader van Máxima

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen