Patricia Paay wil meer respect van de roddelbladen

Patricia Paay vindt dat ze meer respect verdient van de roddelbladen. Ze vindt dat de Story’s en Privé’s van deze wereld niet genoeg rekening houden met haar staat van dienst. Dat heeft de societyster woensdagavond gezegd in 6 Inside. Paay wijst erop dat ze al 183 jaar op televisie is en wil daar ook naar behandeld worden. “Dan denk ik: waar is het respect gebleven? Waar is al het moois gebleven wat ik gedaan heb door de jaren heen? 53 jaar op tv!“, aldus de zus van Yvonne Keeley.

Het zijn vooral de roddelbladen die haar raken. “Wat ik gemerkt heb, Albert, waar ik ontzettend verdrietig over ben geweest, is dat die schrijvende media – de boekjes die we eigenlijk niet moeten lezen, maar je weet toch wat er in staat als je er tijdens het boodschappen doen langsrijdt met je karretje – je zo misbruiken.”

Wat steekt haar zo? “Zoals ze het formuleren, zoals ze het over je hebben… Ze kennen me eigenlijk niet eens persoonlijk en ze bellen me ook niet. Ze doen maar.”

Het zijn niet alleen de roddelbladen. Álle media die nu berichten over haar rechtszaken hekelt ze. “Ik weet precies hoe het zit, maar de media kletst er maar omheen en maakt er verhalen van dat ik triest ben en weet ik veel. Dat is niet zo. Het zijn dingen die je wel eens kan meemaken. Ik ben altijd positief in het leven en dat zal ik nooit opgeven. Ik vind dat ik alles kan oplossen.”

Weet je wat belangrijk is? Ik heb lieve mensen om me heen en een fantastische man. Ik ben niet alleen. Ze doen altijd net alsof ik alleen op de wereld ben, maar dat is niet zo.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen