Van Inkel vraagt toestemming om Dotan te draaien

Jeroen van Inkel heeft zijn luisteraars deze week min of meer toestemming gevraagd om het liedje Home van zanger Dotan te draaien. Zij vonden dat geen probleem. Dat vertelt de radio-dj vandaag in het AD. Dotan kwam vorig jaar in het nieuws toen het bestaan van zijn online trollenleger uitlekte. Zijn imago lag in één keer aan gort en bij het horen van zijn liedjes dacht je alleen nog maar aan zijn ongepaste gedrag. Toch wilde Van Inkel zijn hit Home deze week weer eens horen.

Van Inkel had Home klaargezet in de playlist. “Maar ik vroeg eerst aan mijn luisteraars wat ze daar van zouden vinden.

Hij kreeg alleen maar positieve reacties. “Vergeleken bij de nieuwsberichten rond Michael Jackson en R. Kelly in de afgelopen maanden, valt het met Dotan allemaal reuze mee, zo klonk het. Zo’n grote boef is hij nu ook weer niet. Dus: draaien maar. En daar ben ik het eigenlijk wel mee eens.”

Wel neemt men Dotan nog steeds op de hak, merkte Van Inkel. “Ik kreeg veel leuke appjes. ‘Draai maar lekker, hoor, daar gaat niemand Dotan’ en ‘Ik vind Dotan een fantastische artiest, groetjes Dotan’.’

Ook Qmusic-dj Domien Verschuuren vindt dat Dotan een tweede kans verdient. “Dotan verdient een tweede kans. Wat hij gedaan heeft, is niet chic, niet handig, maar hij heeft niemand vermoord hè.

Het AD-artikel Dotan terug na trollen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Nico Kroon, Omroep MAX

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen