Carlo Boszhard: ‘Iedereen ineens positief over Kantine’

Carlo Boszhard vindt het ongelooflijk leuk dat Irene Moors en hij dit seizoen zo veel positieve reacties krijgen op hun persiflagecomedy De TV Kantine. Dat vertelde de presentator donderdagavond in de talkshow M. Boszhard en Moors waren te gast bij Margriet van der Linden om over het ambacht van persifleren te praten. “We weten niet wat we meemaken dit seizoen. We doen het al tien seizoenen, maar ineens heeft iedereen het erover en is men er positief over“, vertelde hij.

De TV Kantine krijgt dit seizoen veel positieve reacties, onder meer op de persiflages van Beau van Erven Dorens en RuPaul’s Drag Race. “Dat is ook wel weer eng. Natuurlijk hebben we al de Televizier-Ring mogen winnen, maar ineens zitten we in een flow. Dat maak je soms als programma mee. Iedereen wil ook meespelen.”

De meeste typetjes worden gespeeld door Boszhard. Hij kan helemaal opgaan in een typetje. “We lopen nu ook echt op ons tandvlees. Ik douche ook heel vaak, want ik wil de mensen uit me hebben. Al die mensen komen een beetje in mij en dan wil ik er ook weer van af. Als je de hele dag Jan Mulder in je hebt, dat is ook niet fijn.

Moors vertelde ook hoe ze in de huid van M-presentatrice Margriet van der Linden is gekropen. Daarvan liet Van der Linden ook de eerste beelden zien.

M wist 851.000 kijkers (23 procent) te bekoren. De TV Kantine had er afgelopen weekend 1 miljoen (21 procent).

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen