Olcay Gulsen: ‘Ook RTL had leuke aanbieding voor mij’

Olcay Gulsen is niet naar Talpa Network overgestapt voor het geld. Financieel gezien heeft RTL haar een zelfde soort aanbieding gedaan. Dat heeft de tv-persoonlijkheid vrijdag gezegd in 6 Inside. Gulsen heeft een driejarig contract getekend bij Talpa, waar ze voor SBS 6 onder meer een programma over huiselijk geweld gaat presenteren. “Ik heb alleen maar afgesproken dat ik twee tot drie programma’s ga maken en dat we de onderwerpen samen kunnen bepalen“, zegt ze.

Ze vindt dat geweldig. “Dat is een enorme vrijheid voor een nieuwkomer als ik. Dat is eigenlijk de grootste reden waarom ik ben overgestapt. RTL had ook een leuke aanbieding voor mij met in principe ongeveer dezelfde voorwaarden. Het is dus niet zo dat ik voor een grote zak met geld naar Talpa overstap.”

De Boulevard-ster gaat een serieuze richting op bij SBS. “We zijn er wel achter gekomen dat ik het interessant vind om maatschappelijke onderwerpen te behandelen en gewoon een goede serie te maken die inhoudelijk sterk is. Dat is wat we gaan doen de komende jaren. Huiselijk geweld is iets wat ik heel hoog op mijn agenda had staan.”

Op het gebied van huiselijk geweld is Gulsen een ervaringsdeskundige. “Omdat ik het zelf als kind veelvuldig heb meegemaakt. Ik vind het ook niet erg om te breken en een andere kant van mezelf te laten zien. Misschien komen er ook wel nare herinneringen boven. Ik wil wel ook gewoon die confrontatie met mezelf aangaan, maar vooral echt om andere mensen te helpen. Het gaat niet om mij en mijn eigen verdriet.

Wat vindt ze van de commotie over haar SuperTrash-faillissement? “Het is pijnlijk. Wat mij betreft is het niet iets dat ik in de media hoef te bespreken. Het is een vervelende kwestie en ik herken me absoluut niet in die verhalen. Niet iedereen kan na een faillissement weer een nieuwe carrière starten en ik vind het wel fijn dat het bij mij zo gegaan is. Het sluit naadloos op elkaar aan.”

Lees ook: Olcay Gulsen tekent voor drie jaar bij Talpa Network (gisteren)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen