Nick & Simon praten in media liever niet over geld

Het Volendamse duo Nick Schilder en Simon Keizer praat in de media liever niet over hun rijkdom. Ze willen daarmee niet de krantenkoppen halen. Dat laten ze weten in gesprek met Veronica Magazine. Het tijdschrift legt Nick & Simon in een interview de meest gegoogelde vragen over hen voor en één daarvan is: ‘Zijn Nick & Simon miljonairs?’ Daar willen ze geen antwoord op geven. “Het lastige hieraan is: als wij iets zeggen over geld, dan is dat meteen een krantenkop“, zeggen ze.

Ze willen het nieuws helemaal niet halen met hun inkomen. “Wij doen er alles aan om ons werk onder de aandacht te brengen, dat raakt al snel ondergesneeuwd door nieuws over roem, geld en relaties. Ik ben om die reden altijd voorzichtig met uitspraken hierover.”

Maar, zijn ze nou miljonair of niet? “Laat ik het zo zeggen: wij hebben het niet slecht. We zijn al dertien jaar op dit niveau bezig, dus dan kun je hem zelf invullen. En hou in je achterhoofd dat bij ons alles wat overblijft door twee gedeeld moet worden.

Tot slot blijken Nick & Simon heel lang te zijn in het echt. “Nick is 1 meter 96. En Simon is 1 meter 91. Doordat wij niet zoveel schelen in lengte, valt onze lengte voor buitenstaanders niet op. Zeker niet als mensen ons voornamelijk kennen van tv. Als iemand met ons op de foto gaat, horen we in honderd procent van de gevallen: ‘Wat zijn jullie lang in het echt!

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen