Lisa Loïs: ‘Vandaag tien jaar geleden won ik X Factor’

Lisa Loïs: wie kent haar niet? Of eigenlijk: wie kent haar nog? Het is vandaag tien jaar geleden dat ze X Factor won en net als bijna elke andere winnaar van een talentenjacht is ze in de vergetelheid geraakt. Al denkt ze daar zelf iets anders over. “Jeetje, vandaag is het gewoon tien jaar geleden dat ik X Factor won. Jullie hebben geen idee hoeveel moois me dat, tot op de dag van vandaag heeft gebracht. Nog steeds heel dankbaar voor dat moment en voor jullie!“, zegt ze.

Baalt ze dat ze tien jaar na X Factor nog steeds geen ster is? “Ik ben super trots op wat ik in de afgelopen tien jaar allemaal heb bereikt. Misschien dat het voor de buitenwereld niet altijd lijkt alsof er altijd veel gebeurt, maar geloof mij, er gebeurt genoeg!

Wat er gebeurt is niet helemaal duidelijk, maar er zit in elk geval ‘nog veel meer aan te komen’. “Zoals bijvoorbeeld een nieuwe single volgende week en de Lisa Lois sings Adele reprise tour :).

Loïs hoopt nog tien jaar te overleven als schnabbelartiest. “Op naar de volgende 10! Kan niet wachten :) ❤️🎉🎉❤️

Tien jaar en tachtig kilo geleden won Loïs X Factor:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jeetje, vandaag is het gewoon 10 JAAR GELEDEN dat ik X-Factor won. Jullie hebben geen idee hoeveel moois me dat, tot op de dag van vandaag heeft gebracht. Nog steeds heel dankbaar voor dat moment en voor jullie! Want eerlijk is eerlijk.. Zonder jullie had ik het nooit volgehouden. Ik ben super trots op wat ik in de afgelopen tien jaar allemaal heb bereikt. Misschien dat het voor de buitenwereld niet altijd lijkt alsof er altijd veel gebeurt, maar geloof mij, er gebeurt genoeg! En er zit nog veel meer aan te komen. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe single volgende week en de Lisa Lois sings Adele reprise tour :) Op naar de volgende 10! Kan niet wachten :) ❤️🎉🎉❤️

Een bericht gedeeld door Lisa Lois (@lisaloisofficial) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen