Lezers adviseren Story om Sylvie Meis te boycotten

De lezers van Story adviseren het blad om niet langer over het liefdesleven van Sylvie Meis te berichten. Ze is niet meer serieus te nemen. Dat is te lezen in de editie van deze week. Meis kondigde vorige maand haar zoveelste break-up aan en dat werd zelfs de Story iets te gortig. Het tijdschrift vroeg zijn lezers om te adviseren inzake de berichtgeving over Meis: “Moeten we blijven schrijven over het draaideur-liefdesleven van Sylvie, die soms sneller van partner wisselt dan een secondewijzer rondgaat?

Inmiddels zijn de resultaten binnen. “Uw reacties waren niet alleen talrijk, maar ook praktisch unaniem: neem Sylvie niet langer serieus, als het om haar relaties gaat.”

De lezers zijn het met elkaar eens. “Op vier (!) positieve reacties na, vindt u dat er belangrijker zaken zijn om over te schrijven, en bent u niet bijster lovend over Sylvie. Vooral haar rol als moeder wordt bekritiseerd.”

Zo zegt lezer Jet: “Ik zou zeggen: stop ermee. Dit is nog de enige manier voor haar om in beeld te komen. Wat een nep-Barbie is dat. What you see is bij haar absoluut niet what you get.

Carolien: “Ze vraagt met opzet veel aandacht door zich ordinair te gedragen en te kleden op haar leeftijd. En wat dat betreft met mannen: ze lijkt wel een luxe (…) van een escort.

En Yvonne: “Alstublieft geen nieuws meer over Sylvie Meis. Zij is zo nep. Moeten jullie geen aandacht aan besteden.

Overigens brak donderdag het nieuws dat Sylvie Meis weer een nieuwe man aan de haak heeft geslagen. Ook in dit geval gaat het om een rijke zakenman.

Het Story-artikel ‘Sylvie, ga liever zorgen voor je zoon Damián!’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Story overweegt boycot Sylvie Meis na nieuwe break-up (18 april)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen