Kelly (39) uit Big Brother komt mogelijk te overlijden

Realityster Kelly van der Veer (39), die in 2001 een bekende Nederlander werd door mee te doen aan het derde seizoen van Big Brother, komt volgende week mogelijk te overlijden. Dat heeft ze dinsdagavond gezegd op Facebook. Van der Veer, die tegenwoordig achter de ramen zou staan op de Amsterdamse Wallen, wordt geopereerd. “Ok ik kondig het nu alvast aan want ik wil niet zeggen wanneer het precies is maar het is volgende week en dan onderga ik een zware operatie.

Die operatie is volgens Van der Veer niet zonder risico’s. “Als ik het niet haal lieve vrienden en vriendinnen huil dan niet om mij. En laat op mijn grafsteen zetten. Ze hield van het leven. Nergens spijt van!

Het is een ernstig bericht, zegt Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds. “Aan de reacties eronder kun je zien dat een paar mensen op de hoogte waren en zeggen: ‘We leven erg met je mee, ik bid de hele avond.’ Er zijn ook mensen die er heel luchtig over doen, van: ‘Nou, meid, ik zie je binnenkort in de nagelstudio.’ Echt Kelly van der Veer-teksten. Wat ze er zelf op zet, geeft natuurlijk wel te denken.

Santegoeds heeft geprobeerd contact te leggen. “We hebben geprobeerd contact te krijgen met haar. Ze volgt alle berichten wel, maar reageert niet op ons verzoek om commentaar. Hetzelfde geldt voor haar management.

Van der Veer onthulde in Big Brother dat ze transgender is. Ze heeft jarenlang in het schnabbelcircuit gezeten, maar ging uiteindelijk aan de slag als webcamgirl.

In de zomer van 2016 werd bekend dat ze als prostituee werkt in een bordeel in Den Haag. Tegenwoordig zou ze dus werken op de Amsterdamse Wallen.

Afgelopen september verscheen Van der Veer nog in het programma Gordon in Wonderland op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen