John Williams maakt realityserie met miljonairs bij RTL

John Williams maakt voor RTL 4 een nieuw programma over miljonairs die mensen te hulp schieten die financieel aan de afgrond zitten. Dat heeft de presentator onthuld in de radioshow van Wilfred Genee op Radio Veronica. Williams heeft veel ervaring met programma’s over geld en financiën. Hij heeft jarenlang veel succes gehad met Een Dubbeltje Op Zijn Kant. “Er komt een nieuwe Een Dubbeltje Op Zijn Kant, maar dan op een andere manier“, vertelt de presentator.

Het is een soort spin-off, aldus Williams. “We hebben gedacht: wat zal er gebeuren als je miljonairs, ondernemers die heel succesvol zijn, hun kennis over laat dragen aan mensen die bijna failliet gaan.”

De presentator is heel erg benieuwd wat het oplevert als je die mensen aan elkaar koppelt. “Wat komt er uit adviezen van dat soort mensen? Een soort experiment. Dat gaan wij nu doen.

De 49-jarige tv-ster begon op televisie ooit als presentator van Call TV. Andere bekende tv-programma’s van Williams zijn Help Mijn Man Is Klusser en Help Mijn Man Heeft Een Hobby.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen