Patricia zegt Perfecte Plaatje af: ‘Ik ga voor nieuwe heup’

Patricia Paay doet toch niet mee aan het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ze kiest ervoor om een nieuwe heup te laten plaatsen. Dat heeft de tv-diva woensdag laten weten aan 6 Inside. Paay zag er behoorlijk naar uit om mee te doen aan de fotografiewedstrijd van RTL 4, maar ziet er van af vanwege gezondheidsredenen. “Nee, ik ga dat niet doen. Het was inderdaad rond en ik vind het ook heel erg dat ik het niet ga doen, maar ik moet eerst een nieuw heupje nemen.

De societyster schaamt zich helemaal niet voor de ingreep, die bij veel oudere mensen wordt uitgevoerd. “Simone Kleinsma doet het, dus waarom ik niet?

Er waren tot nu toe drie kandidaten bekend van Het Perfecte Plaatje: Patricia Paay, Richard Groenendijk en Kees Tol. Groenendijk heeft zich echter óók al teruggetrokken.

Groenendijk heeft het te druk met zijn theatertour. “Nee, ik heb nu aan het programma laten weten dat ik het niet ga doen. Waarom? Ik heb 220 succesvolle voorstellingen in het land gehad en ik wil gewoon even rust“, liet hij onlangs weten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen