6 Inside leeft mee met GTST: ‘Kijkcijfers zijn erg laag’

De ingestorte kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden blijven ook niet onopgemerkt bij de tv-kenners van 6 Inside. Volgens Patty Brard zijn het ‘bizarre tijden’ voor de soapserie. Dat gaf ze dinsdagavond aan in de uitzending op SBS 6. Goede Tijden Slechte Tijden heeft in een paar jaar tijd één miljoen kijkers verloren. Nu kijken er elke avond nog zo’n 800.000 mensen, oftewel de natte droom van Albert Verlinde en zijn insiders. “Het zijn bizarre tijden voor Goede Tijden Slechte Tijden.”

Het gaat kijkcijfertechnisch niet best met GTST, aldus Brard. “En ja, dat zeggen wij hier, maar het is voor ons inmiddels normaal dat het niet zo goed verloopt qua kijkcijfers.”

6 Inside heeft nog nooit hoge kijkcijfers gehad, maar GTST wel. “Voor Goede Tijden is het dus best een klap. Die hadden er anderhalf miljoen en dat zijn er nu nog maar 800.000 of zo. Dat is best wel een klap.”

En dan is er ook nog ‘een soort leegloop qua cast’, aldus Brard. Ze wijst op het vertrek van de actrices Dilan Yurdakul en Anouk Maas.

RTL heeft hun vertrek bevestigd naar aanleiding van de berichtgeving in 6 Inside.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen