Jeroen Pauw te gast bij Hendriks & Genee en andersom

Geplaatst op vr 31 mei 2019 om 17:05

Jeroen Pauw is zondagavond te gast in de eerste aflevering van de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee. Andersom zitten Hélène Hendriks en Wilfred Genee vanavond ter promotie bij Pauw. Dat hebben beide partijen laten weten. De reden dat het nieuwe tv-duo in Pauw zit is voor de hand liggend: ze willen dat er dit weekend zo veel mogelijk mensen naar hen kijken, maar worden geplaagd door de weersverwachting. Het schijnt zondag maar liefst 29 graden te worden.

Het programma van Hélène en Wilfred begint zondag om 22.00 uur, enkele minuten na zonsondergang. Dat kan betekenen dat veel mensen nog buiten zitten. Bij Pauw hopen ze de kijker te verleiden om zondag tóch iets eerder naar binnen gaan.

Pauw is uitgenodigd door Hendriks en Genee, omdat hij volgens hen de ‘talkshowkoning’ van Nederland is. Kennelijk vinden ze dat Pauw net een stukje groter is dan Matthijs van Nieuwkerk.

De andere gasten in de eerste Café Hendriks & Genee zijn Thijs Zeeman, die een SBS 6-programma komt promoten, de vetrokken CDA-leider Sybrand Buma en de familie van de bij de SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer Andro Knel.

De huiszanger is Frans Duijts.

Foto: BNNVARA
33 Reacties op “Jeroen Pauw te gast bij Hendriks & Genee en andersom”


 1. #NPO kijker#

  Leuke gasten. Ik ga zeker kijken.

 2. Henk

  Is Pauw aan het voorsorteren op een vertrek naar Talpa? Hij geeft Talpa veel aandacht de laatste tijd. Tijs Zeeman, Fam. Meiland, nu Genee en Hendriks…

 3. Erwin

  Pauw naar Talpa. Grote geld, zonder succes. Wordt zijn complete ondergang. Markeer deze reactie voor controle over 3 jaar.

 4. Lies

  natuurlijk gaat Pauw niet naar Talpa, hij is niet gek

 5. Albert

  Maandag gaan ze het mooie weer de schuld geven dat ze zo weinig kijkers hadden

 6. Johnny👀

  Nou Nou…Wat een toppers bij de 1ste uitzending..Ik weet nu al hóe het met dit programma afloopt.

 7. anonymous

  O ja, dus als er niemand heeft gekeken en de kijkcijfers slecht zijn,
  ligt het aan het weer.😂😂

 8. Bart

  Er is geen sprake van dat Jeroen Pauw naar Talpa gaat maar het is geen geheim dat John de Mol het graag zou willen. De Mol wil op SBS6 binnen nu en een jaar een late night show en het is nog altijd de vraag wie dat zou moeten gaan doen. Het is te hopen dat hij dan SBS6 meer op de rit heeft, ze een eigen nieuws hebben en dus urgenter zijn en dat de naam en het profiel van de zender zijn veranderd anders is het gedoemd om te mislukken.

 9. XXXX

  Nou kijk ik helemaal niet meer.

 10. Ja toch niet dan?

  Pauw naar Talpa?
  Alsof Messi een contract bij N.A.C tekent.
  Pauw is zo verschrikkelijk goed, zonde dat ie tijdstip met tuttebolletje Jinek deelt ( eigen keuze)

 11. Pauw houdt daar mee op dat zijn die Talpa klanten niet waard

  Jeroen en Vara stop met het promoten van die geldgraaiers vanj Talpa en RTL in je programma te adopteren.

  Niemand zit er op te wachten dat je in het kwaliteitsprogramma Pauw die kneuzen van Talpa en RTL moet bekijken. Elke keer als die representanten van de CO er zitten doet dit afbreuk aan je eigen programma.

 12. DC

  Ik verwacht niet dat dit gaat scoren 250k/300k zou ik al wel veel vinden.

 13. Remi

  Ik hoop dat die hete H’^`~”læne ook aan poeрseks doet.

 14. Remi

  Hete H’^`~”læne Hendriks.

 15. Patries

  29 gr.C. is te warm om iets te ondernemen. Dus dat wordt schermpje kijken. Laat me verrassen! Ik ben er aan toe na zo veel bagger en narigheid over me heen gehad te hebben.

 16. Mick

  Op Twitter staat It Takes 2 nu vóór All Together Now. All Together Now blijft een afstandelijk programma, It Takes 2 voelt ondanks het moderne decor veel dichter bij de mens.

 17. Mick

  Als SBS6 een talkshowpresentator zoekt dan komt binnenkort iemand vrij met het stoppen van PowNed, Rutger Castricum heeft zich inmiddels bewezen.

 18. Sportfanaat

  Weer zo’n praat programma op de late avond.. Helaas,zal geen partij voor RTL 1 tegen honderd.

 19. Marry Hens

  Jeroen Pauw is zo ontzettend goed en slim dat hij nooit naar Talpa zal gaan. Hij heeft een miljoenen-bedrijf en is o.a. de coach van Rutger Castricum.

 20. Leni

  Wie gaat er nu naar dat Talpa babbelprogramma kijken omdat Jeroen Pauw daar komt omdat Hélène Hendrikx daar zit die weer in Jeroen z’n talent kitchen zit… Hou toch op…

 21. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Je ziet Genee de laatste tijd steeds vaker met zo’n scheef mondje praten. Net ook weer bij Pauw. Hopelijk gewoon een laid-back manier van presenteren. Hélene is echt een topper aan het worden. De trainingen logopedie en de cursus algemene ontwikkeling beginnen vruchten af te werpen.

 22. Wolllter

  Waar Blijven De Kijkcijfers!!??1??

 23. Iets voor Wolllter

  https://www.marketingfacts.nl/berichten/20110928_sko_krijgt_concurrentie_voor_meten_kijkcijfers

 24. Ben Zine

  @Iets voor Wolllter: is bericht uit 2011, wat is hieruit voortgekomen? Volgens mij niets.

 25. Veronica Doet Het Beter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 26. Remi

  Als die hete H’^`~”læne een keer om een zitplaats verlegen zit dan mag ze op mijn stаaf plaatsnemen. 1 van de lekkerste vrouwen in de wereld bovenop de stok. :D

 27. Jaap Aap

  Ja, want naar die gladde gluiperd ga ik kijken, al vriest het buiten 40 graden, dan nog kijk ik niet naar Genee.. Overigens ook niet naar Jeroentje met zn vogelnest op zn kop, laat staan naar die Hendriks; ik hou enorm van mooie vrouwen, Remi blijkbaar niet! 😂

 28. MediaPrak

  Een talkshow op zondagavond, zit Nederland daarop te wachten? Ik denk t niet. Max 250 K.

 29. Remi

  Wat loop jij te ijlen, Jaap Aap? Jij zoekt mss een soortgenoot, een bonobo. Maar Hete H’^`~”læne laat mij hijgen!

 30. Erik

  Hij kan daar alleen maar gaan zitten om te vertellen dat hij gaat overstappen naar Talpa

 31. anoniem

  pauw hoeveel geld vraag je

  ben je een reclame bureau geworden

  om deze programma,s te promoten…

 32. Ernst

  Ik blijf het jammer vinden dat Pauw zoveel aandacht geeft aan de pulp zenders talpa en rtl. Wat schiet je daar nu mee op? Of is het solliciteren?

 33. Jaap Aap

  @Remi: geen kans, jij bent en blijft alleen op de wereld!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.