Jeroen Pauw te gast bij Hendriks & Genee en andersom

Jeroen Pauw is zondagavond te gast in de eerste aflevering van de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee. Andersom zitten Hélène Hendriks en Wilfred Genee vanavond ter promotie bij Pauw. Dat hebben beide partijen laten weten. De reden dat het nieuwe tv-duo in Pauw zit is voor de hand liggend: ze willen dat er dit weekend zo veel mogelijk mensen naar hen kijken, maar worden geplaagd door de weersverwachting. Het schijnt zondag maar liefst 29 graden te worden.

Het programma van Hélène en Wilfred begint zondag om 22.00 uur, enkele minuten na zonsondergang. Dat kan betekenen dat veel mensen nog buiten zitten. Bij Pauw hopen ze de kijker te verleiden om zondag tóch iets eerder naar binnen gaan.

Pauw is uitgenodigd door Hendriks en Genee, omdat hij volgens hen de ’talkshowkoning’ van Nederland is. Kennelijk vinden ze dat Pauw net een stukje groter is dan Matthijs van Nieuwkerk.

De andere gasten in de eerste Café Hendriks & Genee zijn Thijs Zeeman, die een SBS 6-programma komt promoten, de vetrokken CDA-leider Sybrand Buma en de familie van de bij de SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer Andro Knel.

De huiszanger is Frans Duijts.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen