Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman nieuw duo op SBS 6

Geplaatst op Mon 13 May 2019 om 11:30

Twee heldhaftige presentatoren van SBS 6 gaan een heldhaftig tv-duo vormen op de zondagavond van de zender. Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman gaan het programma Betrapt! presenteren. Dat heeft Talpa Network laten weten. Betrapt! draait volledig om misdaden die op camera zijn vastgelegd. “Ondanks dit keiharde bewijs, kan de politie deze mensen om verschillende redenen niet helpen. Daarom proberen Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter om de daders op te sporen.

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven bezorgt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wie is hij?

Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan deze onhoudbare situatie. Wanneer de schuldige op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

Betrapt! is vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. De productie is in handen van Vincent TV Producties.

Foto: SBS
17 Reacties op “Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman nieuw duo op SBS 6”


 1. erfgooier

  WEER een misdaadprogramma erbij!!!

 2. Lieke van Lexmond Lover

  Erg leuk, alleen vind dat het steeds wel gerekt word, zoals gisteren bij gestalkt de laatste 5 minuten zie je de confrontatie, kan best allemaal wat sneller of meerdere personen in een uitzending

 3. Ruud

  Klopt, maar er zit veel voorbereiding in deze programma’s door het langdurig volgen van de stalkers. Meer zaken per aflevering is waarschijnlijk te kostbaar.
  Helaas wordt het daardoor trager.

 4. Robert

  Dit soort programma’s zijn op zich prima, Lieke heeft gelijk duurt beetje lang, maar goede zaak dat men deze vrouwen helpt. Die van gisteren was wel heel erg.
  Het blijft een schande dat de politie niks kan doen tegen zo een wous.

 5. den Draaiert Joost

  *zucht* Wat een creatieve armoede.

 6. Trudy

  Thijs Zeeman doet het goed die heeft lef….die Jens vindt ik maar een slappe hap…..

 7. Bart

  Dit is toch al onder tig andere titels te zien bij SBS6. Ze proberen wanhopig een 2e Alberto Stegeman of Peter R. de Vries te maken op SBS6 maar deze 2 heren hebben het gewoon niet. Ga het programma misdaadverslaggever weer maken met iemand anders dan Peter R. de Vries of deze 2 heren.

 8. Sven L.

  Snip & Snap hahahaha. Hilarisch dit.

 9. Albert

  Leuk voor veronica.. maar dit moet weg bij sbs6

 10. HalloJumbo

  Dat SBS6 poept wat uit.

 11. Job

  Gestalkt en Betrapt achter elkaar op 1 avond heel juni. Bijna dezelfde soort programma’s alleen iets andere onderwerpen. De zondagavond van SBS 6 scoort voor hun doen op dit moment wel goed. Met de laatste 3 maanden De Handhavers en daarna undercover in Nederland / gestalkt. Elke week rond de 10% marktaandeel

 12. Ron

  De 6 crime en human interest zondagavond is goud. Goed format denk ik.

 13. Lotus

  Ik ben benieuwd. SBS is de koning van dit soort programma’s.

  Ben het met Robert eens. Ik kijk dit soort programma’s vrijwel allemaal en ik sta keer op keer met mijn oren te klapperen wat je allemaal kunt maken in Nederland. Met doden als gevolg, die soms maandenlang bij de politie hebben aangeklopt, met als enige reactie dat die er niks aan kunnen doen. Hoe is dit toch in godsnaam mogelijk? En hoeveel mensen zijn er momenteel in dit land het slachtoffer van dit onvermogen bij de overheid?

 14. MediaPrak

  En vind zenderbaas JdM het vreemd dat zn familiezender niet scoort… “Snuf & Snuitje” is een betere titel.

 15. Feut

  Wie zijn dit?

 16. Porky

  Feut, hou je kenkersmoel!

 17. Laurens

  Het lijkt inderdaad allemaal wel op elkaar. Aan de andere kant is dit wel meer de richting die SBS6 op moet gaan. Liever dit dan weer een Talpa Ledshow zonder gevoel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.