Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman nieuw duo op SBS 6

Twee heldhaftige presentatoren van SBS 6 gaan een heldhaftig tv-duo vormen op de zondagavond van de zender. Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman gaan het programma Betrapt! presenteren. Dat heeft Talpa Network laten weten. Betrapt! draait volledig om misdaden die op camera zijn vastgelegd. “Ondanks dit keiharde bewijs, kan de politie deze mensen om verschillende redenen niet helpen. Daarom proberen Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter om de daders op te sporen.

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven bezorgt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wie is hij?

Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan deze onhoudbare situatie. Wanneer de schuldige op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

Betrapt! is vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur te zien bij SBS 6. De productie is in handen van Vincent TV Producties.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen