Hans Kraay blijft bij FOX: ‘Niet meer weg te denken’

Hans Kraay jr. blijft ook de komende twee jaar verbonden aan tv-zender FOX Sports. Hij blijft actief als analist en verslaggever. Dat heeft het sportkanaal laten weten. Kraay blijft tot minstens 2021 actief voor FOX. “Het is een duidelijk signaal dat de Salomonseilanden voorlopig niet meer hoeven bellen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij FOX Sports. Ik vind niets leukers dan live voetbal kijken en na de wedstrijden mijn verbazing en bewondering uit te mogen spreken.

Hij vervolgt: “Dat – én de interviews met spelers en trainers – blijf ik de komende twee jaar met veel plezier doen.

Volgens Rob Labree, programmabaas bij FOX Sports, is hij sinds zijn komst in 2014 niet meer weg te denken bij de sportzender. “Hans brengt bij elke wedstrijd het enthousiasme van een echte liefhebber. Het maakt hem oprecht niet uit of hij de interviews doet bij de bekerfinale of de duels in de Keuken Kampioen Divisie analyseert. Hans is in interviews altijd recht voor z’n raap en zijn analyses bestaan uit klare taal.

Zaterdag en dinsdag is Hans Kraay Jr. de analist bij de finales van de Keuken Kampioen Play-offs die te zien zijn bij FOX Sports en op het open net bij FOX.

Foto: FOX Sports / Bas Losekoot

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen