Gordon woest over Matthijs-rel: ‘Afgunstig pokkeland’

Gordon ergert zich groen en geel aan de zoveelste discussie over het topsalaris van Matthijs van Nieuwkerk. Hij vindt Nederland een afgunstig pokkeland. Dat heeft de entertainer laten weten op Facebook. Gordon gunt Matthijs zijn tonnen. “Wat een afgunstig pokkeland is dit toch en allemaal veroorzaakt door een handjevol internettrollen die zelf nooit iets hebben kunnen bereiken in hun leven, maar er wel voor zorgen dat we terecht komen in dit soort grimmige discussies”, zegt hij.

Hij hekelt ook de rol van de media in de Matthijs-disccusie. “De media duiken er weer bovenop en al die linkse moraalridders die zelf boter op hun hoofd hebben doen net alsof zij het normaal vinden dat iemand wordt gekort op zijn salaris! Maar oh wee als zij dit moeten ervaren dan zou ik die mensen wel eens willen horen!

Van Nieuwkerk is zijn topsalaris dubbel en dwars waard, vindt Gordon. “Matthijs verdient in mijn ogen terecht het topsalaris wat hij nu krijgt en dat dat meer is dan de minister-president is een tekortkoming in ons eigen beloningssysteem voor de overheid!

De balkenendenorm is gebaseerd op het salaris van Mark Rutte. “De minister-president zou met al zijn werkzaamheden meer dan 6 ton moeten verdienen wat meer dan terecht is voor de baas van dit land. Jezelf laten beschimpen en publiekelijk voor paal laten zetten voor 190k, hij lijkt wel gek dat hij dit doet! Hiermee geeft hij aan dat hij zich bekommert om het land en niet om de poen!

En al die afgunstige rotzakken die hard van de toren blazen over Mathijs zijn salaris, wat heb jij gedaan voor dit land en wat heb jij bijgedragen aan ons maatschappelijk systeem? Ga wat nuttigs doen, bezoek eenzame bejaarden en steek je tijd in betrokkenheid en verbinding in mensen onderling!

Foto: SBS

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen