Gordon wil dat John Derksen smoel dichthoudt

Gordon vindt het tijd dat Johan Derksen zijn smoel dicht gaat houden en lekker gaat genieten van zijn oude dag. Dat heeft hij woensdag gezegd voor de camera van Shownieuws. Derksen vindt dat Duncan Laurence er met het tonen van zijn ‘homokontje’ in de videoclip van Arcade mede voor zorgt dat het Songfestival steeds meer een ‘homofeest’ wordt. Gordon, die in tegenstelling tot Gerard Joling géén vriend is van de mannen van VI, wordt doodmoe van de kritiek van Derksen.

Gordon begrijpt niet waar Derksen en zijn collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp mee bezig zijn. “Ze pretenderen in hun talkshow zeg maar de taal te spreken uit de voetbalkantine en als dit de taal is uit de voetbalkantine, dan moet je je wel echt kapot schamen.

Het is bizar, vindt Gordon. “Waar ben je mee bezig? De boel te stigmatiseren, te demoniseren en een groep weg te zetten die dit festival in hun hart hebben gesloten omdat ze het zo leuk vinden. Wat zit daar voor kwaad achter? Waarom is het nodig om homobeledigende dingen te roepen? Dat heeft toch helemaal geen zin?

Ook de kritiek op Duncan Laurence en zijn ‘homokontje’ begrijpt Gordon niet. “Dan ga je iemand in de media helemaal af lopen zeiken. Dan denk ik: man, hoe oud ben je? Vent, ga lekker in je tuin zitten en wat nuttigs doen. Ga lekker voetbal kijken en hou voor de rest lekker je smoel dicht.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik kan me hier echt zo in vinden. Ik sluit me hier volledig bij aan. Wij moeten hem ook geen aandacht meer geven. Waarom geven we hem ook elke keer weer dat podium en zeggen dat hij iets over homo’s heeft geroepen. Laat die man lekker in zijn sop gaar koken.”

Ik ben blij dat we Duncan in zijn blote kont zien en niet Johan Derksen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen