Gordon wil dat John Derksen smoel dichthoudt

Geplaatst op do 16 mei 2019 om 10:00

Gordon vindt het tijd dat Johan Derksen zijn smoel dicht gaat houden en lekker gaat genieten van zijn oude dag. Dat heeft hij woensdag gezegd voor de camera van Shownieuws. Derksen vindt dat Duncan Laurence er met het tonen van zijn ‘homokontje’ in de videoclip van Arcade mede voor zorgt dat het Songfestival steeds meer een ‘homofeest’ wordt. Gordon, die in tegenstelling tot Gerard Joling géén vriend is van de mannen van VI, wordt doodmoe van de kritiek van Derksen.

Gordon begrijpt niet waar Derksen en zijn collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp mee bezig zijn. “Ze pretenderen in hun talkshow zeg maar de taal te spreken uit de voetbalkantine en als dit de taal is uit de voetbalkantine, dan moet je je wel echt kapot schamen.

Het is bizar, vindt Gordon. “Waar ben je mee bezig? De boel te stigmatiseren, te demoniseren en een groep weg te zetten die dit festival in hun hart hebben gesloten omdat ze het zo leuk vinden. Wat zit daar voor kwaad achter? Waarom is het nodig om homobeledigende dingen te roepen? Dat heeft toch helemaal geen zin?

Ook de kritiek op Duncan Laurence en zijn ‘homokontje’ begrijpt Gordon niet. “Dan ga je iemand in de media helemaal af lopen zeiken. Dan denk ik: man, hoe oud ben je? Vent, ga lekker in je tuin zitten en wat nuttigs doen. Ga lekker voetbal kijken en hou voor de rest lekker je smoel dicht.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik kan me hier echt zo in vinden. Ik sluit me hier volledig bij aan. Wij moeten hem ook geen aandacht meer geven. Waarom geven we hem ook elke keer weer dat podium en zeggen dat hij iets over homo’s heeft geroepen. Laat die man lekker in zijn sop gaar koken.”

Ik ben blij dat we Duncan in zijn blote kont zien en niet Johan Derksen.”

Foto: SBS
69 Reacties op “Gordon wil dat John Derksen smoel dichthoudt”


 1. Ceasar

  ik word missselijk

 2. Sjaak

  Heeft Gordon kritiek op anderen omdat ze stigmatiseren? De wereld op zijn kop.

 3. Mono

  Gorderline

 4. Zo ist, en niet anders.

  Nou ,Nou, Gordon, Nederland heeft toch vrijheid van meningsuiting, iedereen mag zeggen hoe hij/zij er over denkt, dat doe jij toch ook altijd.
  Jullie zijn wat dat betreft hetzelfde.

 5. Piet

  Gordijn zijn darmwand is zwaar beschadigd

 6. Freak

  Ik denk dat Goor nog nooit in een voetbalkantine is geweest…

 7. Michel

  Ah joh Gordon, neem dat allemaal met een flinke korrel zout man. Net als alle door jou grappige bedoelde opmerkingen.
  Gordon heeft er zelf ook moeite mee als hem de mond wordt gesnoerd. Dan moet ie het ook niet bij een ander doen.

 8. Trudy

  De taaL die Corrie eruit gooit dat is toch aso waar bemoeit die smeerlap zich mee moet zeker weer in het nieuws zielige aandachtstrekker !!

 9. Gea

  Wat is hij toch een vreselijk hypocriete, ja, wat eigenlijk.

 10. Frank

  Johan Derksen is een vieze vuile racist en homohater die alleen zijn radicaal rechtse achterban ophitst met zijn discriminerende en kleinerende opmerkingen.

 11. Peacock and Whitemen

  Ik heb al jaren gezegd dat er miljoenen euros aan belastinggeld door de plee gespoeld worden voor dat h0m0 feestje van een songfestival.
  Een beetje man zou zich kapot schamen.

  Wat gordon vind is ook niet meer zo relevant gezien zijn kijkcijfers.

 12. Gea

  Homo’s provoceren. Of je dat nou wil of niet. Ze doen het alleen al door het te zijn. Dat moeten hetero’s accepteren. Dan moeten homo’s ook accepteren dat hetero’s zo af en toe duidelijk maken niet gediend te zijn van provocaties.

 13. Henk

  In Nederland is het songfestival inderdaad het homofeest van het jaar.Steeds meer hetero’s haken af op zo’n manier.Het wordt te overdreven net als de Canalpride.Dat maakt zichzelf kapot. Houdt het leuk voor iedereen, hou rekening met de niet-homo’s de ouderen en de kinderen.En laat Gordon nooit meer zijn mening geven, dat zou ook fijn zijn.En Johan Derksen wordt seniel.

 14. zeker weten

  dat denken wij al jaren over Gordon (smoel houden)

 15. Frank

  Mijn vorige bericht was uiteraard ironisch bedoeld. Ik vind Johan Derksen een topgozer, die ware woorden spreekt en kennis van zaken heeft.

 16. Paul Lamote

  Gordon bevestigt alleen maar het gelijk van Derksen.

 17. Robert

  Zijn ex maat Joling zit er totaal niet mee, laat die Gordon maar stoppen met zijn tv werk,.

 18. Pablo ijscobar the first

  Gordon, 1 groot gedrocht van menselijk afval

 19. No. 14

  En in het boek van Gordon worden alleen maar positieve dingen geschreven over andere mensen?
  Iets met de pot (of homo) verwijt de bekende ketel…..

 20. Minnesotakid

  Ach, ach die Gordon. Ga toch weg uit dit land als je het hier niet meer bevalt, als je aan allerlei dingetjes en mensen ergert, je zou daar echt een heleboel mensen een groot plezier mee doen, gewoon opzouten.

 21. Sam

  @Robert: Joling gaat vrolijk aan tafel met Derksen zitten omdat hij aan de lopende band wat heeft te promoten en de kassa moet rinkelen, nietwaar?
  Elk fatsoenlijkdenkend mens weigert toch om bij Veronica Inside aan tafel te zitten met een aantal homohaters en racisten die het liefste in een blank Nederland willen wonen.

 22. Hallo

  John Derksen?

 23. Sam

  Ik heb overigens nog nooit een uitzending gezien van VI. Wel gebruik ik graag te pas en te onpas woorden als homohater en racist om niet inhoudelijk te hoeven zijn.
  Uiteraard ben ik enkel mijn eigen frustratie aan het botvieren op anderen.

 24. Ron

  Wat een vreselijk mannetje begint Gordon te worden. Brr.

 25. Sam

  Hahaha @sam 10.50 stoute trol ben jij, druk bezig om te posten met dubbele naam.
  Fake als de pest.
  Een aantal uitzendingen van VI wel gezien, vervelende kereld die zichzelf supergrappig vinden.
  En ja…Johan Derksen en Co. zijn racisten en homohaters.

 26. Dominee Bonk

  Waarom mag de psychiatrische patiënt Gordon (varken) iets voor welke camera dan ook zeggen? Waarom zit deze afschrikwekkend enge narcist niet in een beveiligde isoleercel? Geef die gek alsjeblieft geen aandacht meer. Amen, ik ben uw herder en wel een goed mens.

 27. berend v

  Waar is toch die man van die aanrijding op dat Griekse eiland? Onvindbaar. Hmm…

 28. Later

  Als er iemand een keer zijn smoel moet houden is het Gordon wel. Wat een droeftoeter. Ga lekker in de touwen hangen met Dino en wat 3e rangs BN’ers, wat een trieste televisie is dat.

 29. Claire

  Daar hebben we onze zieke ietwat viezige chocoladeridder ook weer de vriend van Mark Rutte. Gordon jij moet je meurende bagger muil houden lelijke oude dikzak die je bent. Johan Derksen is leuk, grappig en oprecht en jij bent een griezel die op moet rotten met je lelijke dikke vette kop en enge heksenlach van de televisie.

 30. K

  Het is niet oke om homo’s /lesbiennes iedere keer voor schut te zetten,Gordon boeit mij voor geen meter, maar ik ben tegen elke vorm van homohaat, dus in dit geval heeft Gordon gewoon gelijk.

 31. :D

  John Derksen mag zeggen wat hij wil, aldus Johan de Mol.

 32. Ron

  De t0kkie in Gordon komt steeds vaker naar voren in de media. Erg primitief taalgebruik!

 33. robb

  Gorden heeft geen recht van spreken , Derksen mag ook wel een nadenken wat hij zegt hij mag het niks vinden maar om den Duncan zo onderuit te halen hoeft nu ook weer niet .

 34. Maarten

  Er is hier nooit sprake geweest van homohaat. Dit is weer een podium zoeken voor gorden. Kijk mij eens opkomen voor homos, maar dat hoeft helemaal niet. Het ging johan er alleen om. Wat de videoclip met het liedje te maken heeft. En dat zullen heel veel mensen denken. Waaronder ik zelf. Alleen niemand durft meer tegenwoordig wat te zeggen. Bang om een bepaalt groep te beledigen.

 35. John S

  Mister Gorden is zelf nummer een in het afzeiken, beetje hypocriet maar ja wat verwacht je als al je programma’s slecht scoren………………..

 36. JasperV

  Gelukkig hebben Gorden en Ettekoven hier niets over te zeggen.

 37. amsterdammer

  wat een hypocriete nicht, die Gordon haha

 38. jahaha

  Gordon is gefixeerd op het sterretje van Duncan. En is tevens een uitgerangeerde relnicht!

 39. Denk-na

  Gordon: “De boel te stigmatiseren, te demoniseren en een groep weg te zetten die dit festival …”. Als de homo-gemeenschap streeft naar een groter LGBTQ acceptatie, dan ontbreekt het behoorlijk aan zelfreflectie dat beelden van excentrieke en geforceerde LGBTQ-types juist kunnen leiden tot intolerantie.
  Het moet natuurlijk mogelijk zijn om je op allerlei manieren te uiten, ga dan ook bij je zelf te rade wat voor doel bepaalde acties dienen, zoals de over-the-top uitingen tijdens gay-pride, opvallend overwegend beelden van kussende homo-stellen tijdens de eerste halve songfestival finale, overwegend LGBTQ onderwerpen/gasten bij M etc. Teveel kan ook het doel voorbij schieten.

 40. Bart

  Ha Ha! Gordon die een ander aanspreekt op commentaar leveren?
  Gordon die kan graag willen dat Johan zijn smoel dicht houd. Ik wil dat Gordon van de televisie en uit de hele media verdwijnt. Donder lekker op naar Zuid Afrika!

 41. Pauline

  Ja hoor Gordon vindt er weer eens wat van. Hij kan zich beter drukmaken over al zijn Geflopte programmas en volgens mij had hij net een pilletje of erger op. Kan de Mol hem niet terugfluiten en terug in zijn hok schoppen.

 42. Ja toch niet dan?

  Het is toch een homo-feestje?
  Paul de Leeuw, Cornald Maas, Jeroen KidV,Gordon allemaal van de mannenliefde en allemaal zaterdagavond met chips en cola op de bank lekker lijken,
  Heb niet het idee dat gemiddelde hetero timmerman of stratenmaker al drie weken op twitter zenuwachtig zit te wezen of Duncan wel of geen lamp naast zijn piano moet.
  Songfestival en Canal Pride zijn homofeesten, prima.
  Zwarte cross en WK voetbal zijn mannenfeestjes en al die zeikprogramma’s van Beah van Erven die om iedere scheet jankt … zijn vrouwenfeestjes.
  Allemaal een feestje ieder in zijn eigen hokje.

 43. RaymondVL

  Gordon, alsjeblieft…. hou zelf nou eens je muil! Alles waar jij in betrokken bent stort hopeloos in elkaar. Van koffietentjes tot Talpa programma’s en alles wat er tussen in zit.

 44. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Gordon, saaie man, zoooo verschrikkelijk voorspelbaar.
  Ga lekker langlaufen in Albanië. Daar tel je nog mee.
  De mensûh hier zijn Gordonmoe.
  Klaar.

 45. Donald Dumb

  En dat zegt uitgrrekend Gordon?
  Wat een hypocriet. Ongelofelijk!

 46. Bertus

  En dat zegt Gordon die heeft lef, hypocriet ventje bah!

 47. Greet

  @BerendV Ja het blijft een vreemd verhaal!

 48. Pok

  Heerlijk die ouwe koffieboer over de rooie. En hete Koos was het natuurlijk met hem eens maar ja die koos zit het er liefst tot aan zijn oksels in. Ook de drie dummies van shownieuw waren het met de koffieboer eens

  Ga zo door johan

 49. Ben

  Gordon wie?????

 50. weethetbeter

  VI heeft hogere kijkcijfers en dat prikt bij Gordon,ik sta achter Johan, de eerste deel van het songfestival was een flater uitzending !!!!!!!!!!!avro tros mag wel excuus maken !!!!!Wat een zeik avond !!!!!

 51. Rechercheur Ayatolas Geminitis

  De aanrijding op Mykonos is een verzinsel. Dhr. Heuckeroth is onder invloed van heel veel alcohol en drugs van een muur gedonderstraald.

 52. Leni

  Hahaha…. De flopkoning van SBS flop heeft ook een mening …. Ach gut…

 53. Ray

  Negentig procent van de hetero-mannen zegt het soort dingen waar Gordon nu zo druk over loopt te doen. Derksen is dan toevallig de enige die de mogelijkheid heeft om dat op tv te doen, en dat ook durft. Jammer voor je, Gordon, maar dit is de echte wereld. Niet iedereen is homo of dol op homo’s. De meeste mensen tolereren jullie, maar daar houdt het wel mee op.

 54. Admiraal de Ruijter

  Ben het niet altijd met Gordon eens, maar niet wel. Wat een lul die Derksen

 55. Dakloos

  Laat Gordon zelf zijn smoel houden want hij is zelf een relnicht

 56. Nope

  Goordon ga lekker koffie verlopen.

 57. Nope

  * verkopen

 58. q8

  onze marktkoopman,

  n dan hoe hij over john de moll dacht,
  [ik kan me niet voorstellen dat john dit leuk vind
  its zum kotsen,
  gorden z”n tijd is voorbij,
  hij kan beter optreden in een bejaardenhuis met ouwe kereltjes,

 59. Geronimo

  Gordon, misschien moet jij wat minder coke gebruiken, want jij praat een beetje door mij heen.

 60. aqua

  Gordon moet zich stil houden want hij laat moment onbenut om iemand in de zeik te drukken.
  Ik denk dat hij ook naar het Pieter Baan centrum moet want er zijn een heleboel steekjes bij hem los.

 61. TT

  Songfestival is inderdaad verworden tot een homo feest.

 62. Zo zit het

  Veel van bovenstaande commentaren zijn waar. Ze worden getolereerd en als ze normaal doen ook gewoon geaccepteerd. Maar al die aanstellerige nichten, dat gay-pride gedoe, daar beginnen de meesten genoeg van te krijgen. Sommigen beginnen zelfs de Oost-Europeaan te begrijpen die niets moeten hebben van deze gemeenschap. Ergens begrijp ik het ook nog wel. Op het moment dat deze LHGBT groep massaal omarmd werd, vooral in de Randstad, brak die ziekte AIDS uit. En ze hebben er niets van geleerd. Het aantal gevallen van HIV neemt eerder toe dan af en het met jan en allejan doen in bosjes en parken of langs de snelweg…… Neen, dan is het kapen van het ESF nog het minste om deze groep te veroordelen. Gelukkig zijn er ook genoeg uit deze groep die ook niets moeten hebben van al dat aanstellerige gedoe en ze doen gewoon normaal.

 63. Lies

  @zo zit het: ga je even in een hoekje een potje zitten schamen. Good luck met je vooroordelen.

 64. Gea

  @Lies, wil jij voortaan die tegel waar je onder zit, laten liggen?

 65. Lies

  @Gea: liefs terug

 66. bastiaan

  laat die gordon lekker zn smoel houden

 67. NatteNel

  Pleur toch op dwaas, Derksen heeft gelijk.

 68. z w a r t e r e e t n e g e r

  echt waar ook homo’s hebben liefde nodig

 69. Zee

  Nooit gedacht dat ik het volledig eens met Gordon zou zijn …

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.