Flauw: Albert Verlinde wil niet reageren in Boulevard

Geplaatst op Sat 25 May 2019 om 11:00

Albert Verlinde wilde vrijdagavond in RTL Boulevard niet reageren op het nieuws dat zijn televisieflop 6 Inside van de buis wordt gehaald. Dat vertelde zijn oud-collega Beau van Erven Dorens in de uitzending op RTL 4. Verlinde klaagde als entertainmentdeskundige van RTL Boulevard altijd steen en been als BN’ers zich alleen lieten zien als ze goed nieuws hadden en geen thuis gaven als ze slecht nieuws hadden, maar nu doet hij precies hetzelfde en dat is natuurlijk wel een beetje flauw. 

Van Erven Dorens probeerde een reactie te krijgen van zijn oud-tv-maatje. “Ik wilde Albert nog even aan de telefoon krijgen, maar hij geeft alleen via WhatsApp door dat het ontzettend zielig is voor alle mensen voor en achter de schermen die zo hard hebben gewerkt.”

De presentator vindt het vervelend voor Verlinde. “Het is gewoon verschrikkelijk om zo hard te werken en dan ten onder te gaan. Ik weet dat uit ervaring. Als je succes hebt is het leuk, maar als je geen succes hebt, dan ga je echt met pijn in je buik.”

Luuk Ikink: “Het is wel heel verdrietig als je dat te horen krijgt, ja.”

Verlinde ging alleen in zijn eigen programma in op het floppen van 6 Inside. Mogelijk probeert hij zijn tweede tv-nederlaag na RTL Boulevard (eerder flopte hij vakkundig en kijkcijfermatig met 5 Uur Live) klein te houden.

Het is wel flauw. In het verleden heeft Verlinde vaak uitgehaald naar tv-sterren die niet wilden reageren op slecht nieuws. Zo was hij woest toen Paul de Leeuw destijds niet wilde reageren op het floppen van de door hem geproduceerde Net5-show De Tafel van 5. “Al was het maar om al die mensen die nu op straat staan of geen werk hebben een gezicht te geven.

En in 6 Inside sprak Verlinde nog zijn boosheid uit over het feit dat Job Gosschalk nooit ergens in de media heeft gereageerd op alle aantijgingen. “Als je een vent bent, doe je zelf het verhaal en ga je door het stof.

Foto: RTL
24 Reacties op “Flauw: Albert Verlinde wil niet reageren in Boulevard”


 1. Curryworst

  Beau houdt zich in want hij en Albert zijn tenslotte oud-collega’s uit de hoogtijdagen van RTL Boulevard.
  Luuk Ikkink kan er natuurlijk niet te veel over zeggen want hij heeft zijn eerste tv-baantje bij Tans RTL Late Night te danken aan Albert Verlinde.
  En ‘s avonds bij Pauw zat de gevallen RTL Late Night presentator Humberto Tan samen met Ikkink aan tafel om te praten over hun nieuwe programma.
  Hoe klein is het wereldje.

 2. M.

  Chapeaú Albert Verlinde, niet met BLVD RTL Duitsland praten, het is sowieso negatieve wat BLVD doen, het is vreselijk. Albert Verlinde heel goed gedaan om deze roddelrubriekje te negeren.

 3. Ron

  Het zal Albert verder ook boeien. Je zag dit natuurlijk ook al van mijlenver aan komen. Daar hoef je geen atoomgeleerde voor te zijn.

 4. max

  ach ach Beau…straks verdwijnen jullie ook….

 5. Erwin

  De hele televisiewereld staat toch op knappen? Verlaat het schip nu het nog kan

 6. Laurens

  Net zo fout als zijn musicals! Opgeklopte lucht types. Past niet meer in 2020

 7. Greta

  Gebakken lucht.

 8. M00i

  De vergelijking met Gosschalk is natuurlijk wel raar. Ik begrijp dat 6 Inside misdadig slecht was, maar er zijn natuurlijk geen kinderen misbruikt op de redactie. Dus een beetje een onnodige vergelijking.

 9. Peanut

  Maar snel terug naar Boulevard.

 10. snel

  Nou @M00i

  Jan moest iedere dag even bukken voor albert hoor.

 11. Michiel

  Zo zijn die types in het roddel/riool-circuit gewoon. Grote mond als het om een ander gaat, maar als je zelf de pineut bent opeens de slachtoffer uithangen en hypocriet je mond er over houden.

 12. Leni

  Ze moeten die ikink samen met marc marie huybrechts een talkshow geven …. Twee hosts op helium die onzin lullen! Another topidea from
  Lenie!!

 13. Remi

  6 Inside krijgt een doorstart op de late avond !
  Volkomen terecht, en verdiend.

  https://www.veronicainside.nl/nieuws/angela-de-jong-trapt-na-6-inside-had-werkelijk-niets-wat-je-moest-zien?fbclid=IwAR1JDKMa2Ldvu__uavWvpIGtTy2kMjeGqlfxfw6NjHISrX6lZeTrNMhkh5I

 14. Anti-PVV

  6 Inside krijgt een doorstart op de late avond !
  Volkomen terecht, en verdiend.
  https://tinyurl.com/yx9gj5ow

 15. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Angela de Jong had inderdaad al maanden geleden gezegd dat de flop-show van Kwalbert niks bood wat echt het kijken waard was.
  Om dan tegen beter weten in door te gaan is een beetje dom.
  Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
  Stel je eens voor dat die ongein nóg een half jaar langer had geduurd.
  Nu kunnen we weer ala vanouds naar America’s Funniest kijken.
  Of oude herhalingen van Tell Sell.
  Wedden dat dat meer kijkcijfers opleverd?

 16. Bep

  Wat heeft Albert met Job te maken?Dat slaat nergens op.Ik denk wel dat de tv carrières van Brard en Verlinde wat op het einde lopen…. geen fans meer.

 17. Annoniemus

  Albert dacht altijd dat kijkers voor hem de TV aanzetten , maar dat bleek een illusie !!

 18. Mark

  Gek hè, dat Albert niet live in de uitzending van RTLB wilde reageren. Hij was toch niks aan het doen… Oh wacht, was ie niet live op SBS 6 aan het presenteren?

 19. Tinie Parkiet

  Bij 6Inside luistert niemand naar Albert en na 28 juni is ie ook niet meer te zien.

 20. Remco Terhorst

  Wat een heerlijk artikel. Albert op de feiten gedrukt.

 21. Kijker

  Was wel goed nieuws weer een programma geflopt bij SBS, het wordt druk bij het arbeidsburo in Hilversum, buro SBSfloppers

 22. frans

  Dat hele 6 is en blijft niks, als John had gewerkt bij zichzelf was hij allang ontslagen met zoveel flops!

 23. weethetbeter

  BOULEVARD is ook gezakt net 430.000 kijkcijfers ,in de tijd van Albert 1,2 miljoen .

 24. Anja

  Albert wie ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.