Flauw: Albert Verlinde wil niet reageren in Boulevard

Albert Verlinde wilde vrijdagavond in RTL Boulevard niet reageren op het nieuws dat zijn televisieflop 6 Inside van de buis wordt gehaald. Dat vertelde zijn oud-collega Beau van Erven Dorens in de uitzending op RTL 4. Verlinde klaagde als entertainmentdeskundige van RTL Boulevard altijd steen en been als BN’ers zich alleen lieten zien als ze goed nieuws hadden en geen thuis gaven als ze slecht nieuws hadden, maar nu doet hij precies hetzelfde en dat is natuurlijk wel een beetje flauw. 

Van Erven Dorens probeerde een reactie te krijgen van zijn oud-tv-maatje. “Ik wilde Albert nog even aan de telefoon krijgen, maar hij geeft alleen via WhatsApp door dat het ontzettend zielig is voor alle mensen voor en achter de schermen die zo hard hebben gewerkt.”

De presentator vindt het vervelend voor Verlinde. “Het is gewoon verschrikkelijk om zo hard te werken en dan ten onder te gaan. Ik weet dat uit ervaring. Als je succes hebt is het leuk, maar als je geen succes hebt, dan ga je echt met pijn in je buik.”

Luuk Ikink: “Het is wel heel verdrietig als je dat te horen krijgt, ja.”

Verlinde ging alleen in zijn eigen programma in op het floppen van 6 Inside. Mogelijk probeert hij zijn tweede tv-nederlaag na RTL Boulevard (eerder flopte hij vakkundig en kijkcijfermatig met 5 Uur Live) klein te houden.

Het is wel flauw. In het verleden heeft Verlinde vaak uitgehaald naar tv-sterren die niet wilden reageren op slecht nieuws. Zo was hij woest toen Paul de Leeuw destijds niet wilde reageren op het floppen van de door hem geproduceerde Net5-show De Tafel van 5. “Al was het maar om al die mensen die nu op straat staan of geen werk hebben een gezicht te geven.

En in 6 Inside sprak Verlinde nog zijn boosheid uit over het feit dat Job Gosschalk nooit ergens in de media heeft gereageerd op alle aantijgingen. “Als je een vent bent, doe je zelf het verhaal en ga je door het stof.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen