Filemon Wesselink: ‘Ik heb heel lang geen seks gehad’

Filemon Wesselink heeft heel lang een slecht seksleven gehad toen hij vorig jaar na tien jaar scheidde van zijn Michaela. Inmiddels heeft hij de schade flink ingehaald met zijn nieuwe vlam Ramona. Dat vertelt hij vandaag in de Volkskrant. De kleine filemuis werd flink verwaarloosd. Een poosje na de scheiding besloot hij daarom om zichzelf flink in de uitverkoop te gooien op allerlei datingapps. “Schijt, dacht ik, ik ga gewoon met naam en toenaam op alle datingapps.

Waar ging hij allemaal op? “Ik ben op Tinder gegaan, op The Inner Circle, op Happn, allemaal tegelijk. Ik dacht: ik ga flirten, daten, misschien wel seks hebben, onenightstands.”

Wesselink had veel behoefte aan seks. “Zo’n scheiding komt niet uit de lucht vallen, er gaat een tijd aan vooraf waarin er niet veel in de slaapkamer gebeurt. Het voelde in ieder geval als enorme inhaalslag als het gaat om intimiteit. Als bijtanken.

Zijn nieuwe vriendin Ramona zit vanavond in de première van zijn nieuwe programma Vreemdgaan met Filemon. Ze praten daarin over vreemdgaan. “Ramona vond het meteen een leuk idee.”

We doen het nu voor het programma, maar ik denk dat het sowieso goed is om in het begin van je relatie door te spreken hoe je denkt over monogamie, jaloezie, vreemdgaan.”

Vreemdgaan met Filemon is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Het Volkskrant-interview met Filemon Wesselink kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen