Youp vindt Yvon Jaspers een narcistische kakelkut

Youp van ’t Hek is het eens met de massale kritiek op het bizarre optreden van Yvon Jaspers in de talkshow van Jeroen Pauw. Ze is een narcistische kakelkut. Dat schrijft de cabaretier in VARAgids. Jaspers liep hysterisch te huilen omdat ze onder vuur heeft gelegen om haar schnabbelverslaving. “De tranen zaten hoog bij de anders zo spontane flapuit van de KRO. Maar ze had het dan ook heel moeilijk gehad. Verschrikkelijk moeilijk. En eenzaam. Verschrikkelijk eenzaam.

Die emoties van Jaspers snapte Van ’t Hek niet. “Het was het meest gênante stukje televisie dat ik ooit zag. Dat kwam door de gebroeders Faber, die ook aan tafel zaten.”

De vader en de oom van Anne Faber zaten aan tafel om te praten over haar dood. “Je zag de broers kijken naar het kirrende kijkcijferkanon met haar kant-en-klare narcistische praatje. Het verschrikkelijke amateurtoneel van een kakelkut.”

De broers kwamen later bedachtzaam aan het woord. “Geen idee of mevrouw Jaspers enige schaamte voelde. Ik voelde dat wel. En het scharrelt weken later nog steeds in mijn kop.

De VARAgids-column van Youp van ’t Hek kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Yvon Jaspers afgeslacht om hysterisch optreden Pauw (april)
Albert Verlinde rolt met ogen om Yvon Jaspers (april)
Yvon Jaspers in Pauw is ‘mediaflop van de week’ (april)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen