Filemon vermijdt gebabbel met BN’ers bij talkshows

Geplaatst op za 11 mei 2019 om 9:45

Als Filemon Wesselink te gast is in een talkshow, dan arriveert hij zo laat mogelijk om onnozel gebabbel met andere bekende Nederlanders te vermijden. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Het heeft te maken met zijn autisme. “Wanneer ik in een talkshow over een onderwerp moet praten, ben ik daar zo op gefocust dat ik liever vooraf geen beleefdheidsgesprekjes voer. Ik kom dus altijd zo laat mogelijk de studio in, als mensen al bellen om te vragen waar ik blijf.

Wesselink kan goed leven met zijn autisme. “In mijn werk heb ik er over het algemeen weinig last van: als ik in een onderwerp duik voor een nieuw programma, kan ik me daar helemaal in verliezen. Dat vind ik echt een groot voordeel.

Aan de andere kant kan Wesselink niet tegen mensenmassa’s. “Ik heb een haat-liefdeverhouding met m’n diagnose. Ik heb er zo mijn moeilijkheden door, maar iedereen heeft wel wat en ik heb verder best een succesvol leven.”

De presentator schaamt zich niet voor zijn autisme. “Ik hoop dat we mensen die anders zijn gaan benaderen vanuit nieuwsgierigheid en niet wegkijken omdat we zo iemand raar vinden.

Foto: BNNVARA
29 Reacties op “Filemon vermijdt gebabbel met BN’ers bij talkshows”


 1. Curryworst

  De enige talkshow waar dit malle mannetje mag opdraven is bij RTL Boulie.
  Om over zichzelf te mogen praten, zijn eigen programmaatje te promoten waarin het altijd over hemzelf gaat, of om over zijn hobby wielrennen te babbelen.
  Filemon heeft het nogal graag over zichzelf.

 2. Bart

  Kan Filemon niet gewoon de hele media vermijden? Het is niet fijn als hij interviews afneemt of staat te praten als sportdeskundige. Dat laatste is hij namelijk niet! Het wordt ook hoog tijd dat BNNVARA eens stopt met die zogenaamde onderzoeksjournalistieke programma’s van Filemon. Gaat helemaal nergens over en allemaal op dat irritante toontje. Hij wordt er nog speciaal voor ingehuurd ook door de omroep. Zonde van het geld!

 3. Trudy

  Al heb je geen autisme dan zou ik nog niet met die domme BNNers willen praten Narcistisch zooitje

 4. jan

  Wie is dit?

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Onnozel gebabbel, van Pieleman zijn we niks anders gewend.
  Maarre.. morgen weer een stukje over deze bn-nono? Graag meer info over z’n ingegroeide teennagel, of anders meer info over hoelang hij doet over tandenpoetsen. Wat een dag…

 6. AUTISME HEEFT 1000 EN 1 GRADATIES

  Hij heeft waarschijnlijk een milde vorm binnen het autistisch spectrum (ass). Er zijn vele autistische mensen die veel meer last hebben van hun situatie. Problemen op het gebied van communicatie, sociale interactie, veranderingen, onverwachte situaties, geluid, licht etc. Voor die mensen is autisme wél een grote handicap en dat is helaas zo bij de meerderheid van de autistische mensen.

 7. Leni

  Pielemuisss…

 8. Gerben

  Respect voor Filemon
  Bij je vrouw en kinderen weggaan voor een andere vrouw en daar een tv programma over maken. Knap als je dat kan. Recht in het gezicht van je ex. En dan hebben je kinderen ook wat te vertellen op school over papa.
  Wat een topgozer. Ondanks zijn zware vorm van autisme.
  Wat brengt BNN toch toppers voort. Al die voorbeelden.
  Respect voor Filemon

 9. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wat Gerben zegt.
  Helemaal geen volstrekt kansloze actie.
  Dat zouden meer bn-ers moeten doen.

 10. Sem

  Ik vermijd het gebabbel van fielemon altijd

 11. René

  Filemon haalt zijn neus er voor op!

 12. Godefroy France

  BNNNNNNNNNers, wat een talentloze sekte, voortplanting van deze onnozelaars zou bij wet verboden moeten worden,,,,,,,,,,hoewel,,,, waarschijnlijk ivm. met kleine pielemouse,,, castratie overbodig!!!
  Begin me nu wel erg veel vragen te stellen over de BNers,,,,, denk dat al dit nieuws is gefaket,,,, zo achterlijk heeft de lieve heer het toch niet bedoeld!!!????????????

 13. Peter van der Plas

  Autisme en wat narcisme -laatst in een interview vertelde zijn broertjes dat hij vooral met zichzelf bezig en weinig interesse in andere mensen heeft.

 14. Flexi

  Het woord narcisme wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. Narcisme is een ziekelijke persoonlijkheidsstoornis en staat vermeld in de DSM, komt slechts bij 0,5% van de bevolking voor. Een beetje op jezelf zijn, eigenbelang nastreven en jezelf positief vinden is geen narcisme, dat is natuurlijk gedrag. En autisme behelst ook dat je vooral geinteresseerd ben in dingen en processen en niet zozeer in mensen. Mensen zijn onberekenbare en onvoorspelbare wezens en interactie ermee is gecompliceerd.

 15. arie

  Fiolemon, de grootste minkukel van de Nederlandse t.v.

  Presteert helemaal niks.
  Ja sex, spuiten, slikken, vreemdgaan en al dat soort onderwerpen waarbij je gaat zitten huilen.Rot toch op joh/.

 16. Annoniemus

  Pielemon lult te veel .

 17. @Godefroy France

  Nee reageren op een website over media en mediafiguren dat is nog erger.

 18. @Godefrooj fraans

  Nee reageren op een website over media en mediafiguren dat is nog erger.

 19. 8

  Misschien is het beter als hij helemaal niet meer komt.

 20. Ey Ey Bodey

  Krijg toch de fipronil….

 21. 8

  Wat mag er nu weer niet???? Ik dacht dat we in NL het recht van vrije meningsuiting hadden!!!!

 22. 8

  Komt het door 🐽 symbool??

 23. 8

  Nee dus.

 24. 8

  Komt het door S*ks ??

 25. 8

  Ook niet.

 26. 8

  Komt het door het Vi*ze Varkentje ??

 27. 8

  Nee,weer niet. Wat dan wel?? Ik snap er niets meer van.

 28. 8

  V*eze

 29. 8

  Ik ben nu super gefrustreerd, bedankt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.