Frank Dane hoopt op eerste interview met Dotan

Geplaatst op do 30 mei 2019 om 9:30

Frank Dane hoopt dat het onvermijdelijke eerste grote interview met Dotan sinds zijn trollenschandaal gaat plaatsvinden in zijn ochtendshow op Radio 538. Dat heeft hij woensdagavond in RTL Boulevard. Dotan heeft woensdag een nieuw liedje uitgebracht, maar er zijn nog altijd veel vragen over trollengate. De zanger heeft heel wat uit te leggen en hij moet er vroeg of laat aan geloven, anders blíjft het maar gaan over die trollen. Ieder medium wil het interview met Dotan uiteraard graag hebben.

Ook Dane hoopt erop. “Dotan, als je kijkt: doe bij mij je eerste interview. Ik zou hem zó graag willen spreken.

De Radio 538-ster is ook erg positief over Dotans nieuwe liedje Numb. “Ik vind het echt een hele goede plaat van Dotan. Ik durf zelfs te zeggen dat het de beste is die Dotan ooit heeft gemaakt.

Tijdens zijn radioshow las Dane ook veel kritiek voor. “We krijgen heel veel reacties binnen. Ik zie meer slecht nieuws dan goed nieuws. ‘Wat een kutnummer’, ‘klote’, ‘bagger’, ‘jongens, waarom doen jullie dit?’.

Mattie Valk, die ervaring heeft met negatieve media-aandacht, denkt dat Dotan het zo prima doet. “Ik denk dat het een heel bewuste keuze van hem is geweest om nu te zeggen: ‘Oké, jongens, dit is mijn liedje. Zonder het hele verhaal aan te halen, ga gewoon eens luisteren naar het liedje wat je ervan vindt.‘”

Luuk Ikink: “Is dit dan de manier? Een nummer droppen en zeggen: doe ermee wat je wil? Had hij toch even een interviewtje moeten geven of iets naar buiten moeten brengen? Ik vind ook wel dat hij juist door geen interview te geven het opklopt tot mythische proporties. Het maakt het allemaal zo veel erger.

Ronald Molendijk: “Je mag van mij aannemen dat het label waarbij hij getekend heeft en de mensen die om hem heen zitten dit allemaal bewust zo hebben gepland. In dit universum gaat niets per ongeluk. Hij zit nu ook gek genoeg aan de andere kant van de wereld.”

Moet Dotan sorry zeggen? “Natuurlijk. Als jij te horen hebt gekregen dat iemand in jouw omgeving lijdt aan leukemie en er wordt jarenlang goede sier gemaakt met een verhaal van Dotan door Dotan over een kindje wat leukemie zat te wachten na een een show van Dotan? Dan moet je echt excuses maken.”

Radio 538-ster Mark Labrand: “Ik kan me niet voorstellen dat Nederland genoegen neemt met meerdere excuses die hij gaat maken in liedjes. Ik denk dat mensen echt van hem willen horen wat zijn drijfveer is geweest om dit te doen.”

En Albert Verlinde: “Het kan niet anders dan dat dat grote interview eraan zit te komen. Anders kun je nooit ergens komen zonder dat mensen ernaar vragen. Als dat níet zo is, dan krijgt hij de komende tijd heel veel ellende over zich heen.”

Dotan staat sinds kort onder contract bij 8Ball, de muziekdochter van Talpa. De kans is dus groot dat Dotan zijn eerste interview hevig geregisseerd gaat geven bij een van de Talpa-media.

Foto: RTL
31 Reacties op “Frank Dane hoopt op eerste interview met Dotan”


 1. 123

  En waarom zou het publiek daarop zitten te wachten?

 2. Buel

  Het nummer an sich is goed, heel goed. maaaaaar….
  het is zo sneu hoe Dotan in dit nummer zo in de slachtoffer rol kruipt.
  Dat het nummer zo’n slechte bijsmaak krijgt, dat je er eigenlijk niet naar WIL luisteren.

  Ben een man, geef een goed interview (remember Humberto Frank?)
  Zeg sorry, zeg sorry tegen Nielson…
  Maar ga jezelf nu vooral niet zielig vinden en dat uitdragen

 3. Lilly Labiamus

  Harpenautje, niemand zit nog op jouw galmbakkenmuzak en leugens te wachten.

 4. Bart

  Natuurlijk vindt Mattie dat. Hij heeft het zelfde met het hele goede rondom Wietse en zichzelf. Blijft altijd aan hem kleven en hij zal dus dat negatieve imago houden. Al doet hij nog zo lollig met Marieke.

  Helemaal eens met Roland. Dotan zal gewoon gewoon met zijn billen bloot moeten en zijn verhaal moeten doen.

 5. Brian

  Typisch Nederland, eerst biechten bij de dominees voordat je weer aan de slag mag. Dominees die waarschijnlijk stuk voor stuk met grotere geheimen rondlopen dan die smaakloze acties van Dotan.

 6. xandertje

  Laat die jongen lekker, iedereen maakt fouten. Iedereen schijnheilig weer een christelijke vrije dag beleven, denk liever eens aan de gedachtes achter dit soort dagen.

  Fijne dag voor iedereen.

 7. ★★Onbekend💥💥

  Waarom ‘Bilderberg’ een dankbaar onderwerp is voor complotdenkers.
  complotdenkers SP- en PVV-stemmers, complottheorieën het vaakst voor waar aanzien.
  https://nos.nl/artikel/2286916-waarom-bilderberg-een-dankbaar-onderwerp-is-voor-complotdenkers.html

 8. l

  Opvallend dat J. van Inkel 2 weken voor Dotan een plaat uitbrengt, even op de radio vraagt of hij Dotan mag draaien. Afgesproken werk tussen hem en platenmaatschappij. Even kijken hoe het publiek reageert. Domien reageerde daarop ook toevallig en positief.

 9. Klaasje v

  Wat n gezeur altijd over iemand. Iedereen maakt fouten en hij heeft destijds sorry gezegd. Klaar dan en verder. Mensen kunnen altijd zo hypocriet zijn, alsof ze zelf nooit iets doms doen, en het iemand dan tot in lengte van dagen blijven nadragen.
  Dat is bij Mattie, Humberto, Patricia, en nu weer bij Dotan.

  GEef die jongen een tweede kans en beoordeel hem om zn muziek.

  Ben zelf niet zo’n grote fan, op de een of andere manier doet dit nieuwe liedje me n beetje denken aan Thunder van Imagine Dragons. Maar ik gun hem wel een come-back zonder al dat gedoe.

 10. Biebie Sie

  @Klaasje, hij heeft nooit sorry gezegd over het zwart maken van Nelson, nooit sorry gezegd over het verzonnen vliegtuig verhaal. En het ergste in vele ogen:

  Hij heeft nooit sorry gezegd over zijn verzonnen ontmoeting met een leukemie patient

 11. Lilly Labiamus

  Zijn karakter is kut. Zijn muziek en stemgeluid ook. Negeren die Harpenau.

 12. Guttegut

  Dotan! Als ik hem zie of hoor moet ik spontaan een bruine trui breien

 13. Curryworst

  Dotan, ga eens d00d dan!

 14. Dotan Harpenau en moeder Patty

  Jullie geloven het of geloven het niet, maar wij zijn goudeerlijke mensenkinderen met een gouden hart. Het woord oplichterij komt niet in onze vocabulair voor. Wij zijn jullie nieuwe Jezus en Maria. Hebt erbarmen, wij zijn heel introverte en verlegen mensen, in feite, ook al lijken wij uitgekookte, doortrapte leugenaars. Het is allemaal de schuld van de Volkskrant, die heel gemene dingen over ons heeft ontdekt, die krant mogen jullie van ons nooit meer lezen. Jullie moeten ons geloven, geef ons de aandacht waarom wij smeken, wij zijn gevers en geen nemers, wij zijn heus geen gewetenloze narcisten, wij willen wel graag jullie centjes, maar ja, wie wil dat niet. Ja ok, ik Dotan, verhuur mijn 4 appartementen in Amsterdam die ik heb vergaard door mijn trollenlegers jarenlang in te zetten, tegen een astronomische woekerhuur, maar is dat nou zo erg? Jullie, mijn fans, zijn zo dom geweest mij te adoreren, ja ok, ik manipuleert mensen al van jongs af aan, maar dat komt omdat ik de kans krijg en jullie zo naïef zijn. Ik en mijn moeder maken gewoon misbruik van jullie onbeschrijfelijke stupiditeit. Maar geloof het nou maar weer, Ik en mijn moeder Patty Harpenau, De Harpoen, zijn de goudeerlijkste mensen op deze fantastische aardbol. Iedereen is sowieso slechter dan wij. Wij kussen jullie allemaal op het voorhoofd, als jullie maar betalen. Hahahahaha

 15. Drs. G.A.E.S. Bierhalen

  Laat Wilfred Genee hem maar ff interviewen(oren wassen) in zijn nieuwe talkshow..

 16. Ja toch niet dan?

  Dotan, gevalletje inspiratieloze baggermuziek.
  Voor depressieve meisjes van 17/18 die zichzelf snijden.

 17. Ja toch niet dan?

  Ook weer bij een vehikel van John” ik heb geen geweten gekregen toen ik op aarde kwam” de Mol.
  En nee ,die gaat niet bijGenee zitten.
  Die maakt hem live op tv helemaal kapot a la Sven Kockelman.
  Zal wel bij Linda’s zomeravond -meuk gaan zitten,
  Samen met Wendy van Dijk ofzo, kunnen ze samen klagen dat iedereen tegen hun is.

 18. LLRV

  3e gast bij Linda op die avond: Yvon Jaspers!

 19. Flits Bom

  Dotan… hou toch op zeg. Dat is toch een grote opplichter.
  Die man is afgebrand en dat komt nooit meer goed.

 20. Bultruggorilla

  Die zien we nooit meer … te-rug!

 21. 123

  Dat Talpa is wel een verzamelbak van talenten en karakters zeg. Volgens mij komt het wel in aanmerking voor een ANBI predicaat.

 22. Paula

  In de podcast van Ruud de Wild lijkt me beter en dan geen 30 minuten maar 60 of langer.

 23. XXXX

  Deze domme loser Frank Dame is een zwak aftreksel van zijn broer Jensen.Hij heeft echt helemaal niks te melden.Zijn radioprogramma loopt niet goed dus nu moeten de luistercijfertjes opgekrikt worden door Dotan.Twee g*kken bij elkaar.

 24. Talpa de Mol

  Wij, Talpa, verklaren hierbij dat Dotan en zijn moeder Patty Harpenau geen oplichters zijn. Jullie moeten ons nu eens echt geloven! Wij, Talpa de Mol, weten wat goed is voor het Nederlandse Volk (waar we overigens geen al te hoge dunk van hebben). Wij zijn machtiger dan jullie denken en zullen er alles aan doen om Dotan weer op de kaart te krijgen. Niemand houdt ons tegen! Wat maakt het uit dat Dotan een verdorven karakter heeft en een oplichter is? Niets, er zijn blijkbaar idioten en zwakbegaafden die zijn muziek kopen en weer naar zijn concerten gaan, en daar gaat het ons alleen maar om: poen. Wij lachen, jullie betalen. Zo simpel is het.

 25. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Ligt het aan ons of is dit de zoveelste kansloze actie om aandacht te trekken?
  Het ligt aan ons in de Petteflet.
  De hele Frankdane cultuur is dor en vruchteloos, dus om een mislukt kindsterretje met streken van een minderwaardige trol een podium te geven is in den beginne al een volstrekt kansloze actie. Twee keer dubbel kansloos. Toch knap dat ze ermee beginnen… Oja, proest, Talpa-dinges, kwam uit de koker van ome Sjon: Dan moet je wel.
  Nou, sterkte ermee.
  En hopen dat je de winter haalt.
  Aan het geld zal het niet liggen…

 26. edwin

  Komt met Dotan NOOIT meer goed! zal altijd aan hem blijven kleven.

 27. Alexander-F-Arnhem

  Zangeres Do en Humberto Tan

 28. Miep Oranje

  Ik ben mijn hele leven al fan van Dotan geweest.
  Hij is erg goed.
  Heeeeel erg goed!

 29. Wolllter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 30. Godfriet de Pedobakker uit Waalre

  Zooo wat is die Dotan toch waanzinnig goed.
  Veel beter dan die domme Volendamse rotkliek en dieandere zingende vetkleppen.
  Geef mij maar Dotan, een goudeerlijke jongen!

 31. NPC

  (((Dotan)))

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.