Elke dag Love Island op RTL 5: geen expliciete seks

Dagelijkse programma’s worden meestal uitgezonden in de vooravond of op de late avond, maar de nieuwe RTL 5-daily Love Island die vanavond van start gaat heeft een plekje op prime time. Elke dag om 20.30 uur gaan tien Nederlandse en Vlaamse singles in een villa op Gran Canaria op zoek naar liefde. Volgens Nele van Lysebeth, de uitvoerend producent, wordt het niet zo ordinair als Temptation Island. “We zochten naar mensen die open zijn. Mooi in uiterlijk, maar ook van binnen.

Hebben de kandidaten iets meer diepgang? “Ik ben aangenaam verrast door de kandidaten. Geen Temptation Island-types. Meer diepgang? Ik weet niet hoe je het moet noemen. Creatiever misschien“, zegt de producente in het AD, via Blendle.

Het is het brave zusje onder de Temptation-achtige shows. Er mogen maar twee glazen alcohol per dag worden genuttigd en de kandidaten moeten voor twaalven op bed liggen. “Hier wordt niets gekraakt, maar juist gemaakt.

Wel zijn er maar zeven bedden voor tien kandidaten. “Dat betekent dag er altijd samen geslapen wordt. En kijk naar die bedden. Twijfelaars bijna. Dat zal gezellig worden.

Laten ze seks zien? “Nee, niet expliciet, wel de suggestie.”

Love Island is om 20.30 uur te zien op RTL 5. De presentatie is in handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen