Duncan hoopt dat anusbloeding Jensen meevalt

Geplaatst op Thu 09 May 2019 om 15:30

Duncan Laurence hoopt dat Robert Jensen niet al te veel last heeft van de anusbloeding die hij bij hem heeft uitgelokt. Dat laat de Songfestival-held weten in gesprek met Veronica Magazine. Tot Jensen vorige maand vanwege schrikbarend lage kijkcijfers van de buis werd gehaald, had hij maandenlang een grote mond over van alles en nog wat. Zo haalde hij ook keihard naar Laurence, die hij erg als Sam Smith vindt klinken. Dat soort stemmen zouden bij hem een anusbloeding uitlokken.

Jensen zei over Sam Smith en Duncan Laurence: “Als ik een winkel binnen loop en die stem hoor, dan begint m’n anus spontaan te bloeden. Ik kan niet tegen die hoge stem van die man. En deze gozer klinkt hetzelfde.

Veronica Magazine vraagt nu naar de mening van Duncan Laurence daarover. “Wat erg. Oké. Dus hij vond het helemaal niets? Het enige wat ik daarop te zeggen heb: ik heb Jensen niet vaak gezien op tv, maar ik vind hem grappig en leuk.”

Duncan Laurence reageert sportief als altijd. Hij is dus een beetje het tegenovergestelde als de Songfestival-inzending van vorig jaar: Waylon. “Ik sta open voor een gesprek en zijn kritiek. En daarna zing ik het gewoon lekker hoe ik dat wil.”

Iedereen mag zijn mening hebben. Jensen ook, en ik hoop dat het inmiddels weer goed gaat met zijn achterwerk.

Foto: AVROTROS, RTL
39 Reacties op “Duncan hoopt dat anusbloeding Jensen meevalt”


 1. Johan

  Duncan geeft hiermee een topreactie! Gewoon lekker boven de kritiek gaan staan en netjes en correct blijven. En die subtiele sneer met betrekking tot het achterwerk van Jensen is geweldig.

 2. Mono

  Zeer goede reactie inderdaad

 3. Huiskamer

  Twee keer per week: http://www.jensenpodcast.nl
  En vanaf volgende week donderdag: streaming op jensen.nl
  De podcast is razend populair !

 4. Ingrid en Henk

  Volgens mij heeft Jensen elke dag een anusbloeding, maar dan van een grote linkse Surinamer

 5. Dwight Power

  Prima toch.

 6. Bears’den

  Hahah, een goeie reactie!
  Ik vind Jensen top en ben het vaak met hem eens, maar die Duncan kan wel zingen hoor, en dat nummer van hem is gewoon goed!

  Verder Jensen, Go On..
  Goeie podcast heb je!

 7. Michiel

  Tja, je weet wat ze zeggen over geradicaliseerde homofoben. Ik heb het vermoeden dat Jensens anusbloeding toch een andere oorzaak heeft.

 8. Eelco

  Jensen is een kanjer. Duncan trouwens ook, lekker down to earth en los daarvan verschillen smaken, ieder zijn mening.

 9. Lies

  Mensen die het hardst op homo’s schelden…zouden zelf wel eens homo kunnen zijn. Die kans is helemaal groot wanneer de persoon in kwestie opgroeide in een gezin dat homoseksualiteit scherp veroordeelde, suggereert nieuw psychologisch onderzoek.
  “Individuen die zichzelf als hetero zien, maar in psychologische tests laten zien vooral geinteresseerd te zijn in de eigen sekse kunnen zich makkelijk bedreigd voelen door homo’s en lesbiennes – omdat die ze herinnert aan hun eigen neigingen”

 10. bowi

  ik ben ook homo hoor en heb regelmatig een bloedende anus dat is heel normaal in onze kringen, trouwens ik vind hem wel een lekker ding

 11. Erik

  Jensen is top en legt precies in zijn podcasts uit wat er speelt in de maatschappij en wat voor onrust er is.

  Breng je stem uit op podcast van het jaar…JENSEN

  https://projects.bnr.nl/bnr-podcast-awards/podcast-awards

 12. Broeder Alfred

  Wat een misselijk voorkomen heeft die fl ik ker toch.

 13. R. Jеnsen

  Broeder Alfred, hoe weet jij dat ik flikkеr ben?

 14. Broeder Alfred

  Stik toch in je eigen kwijl Duncan DE MOOR (Laurence hahahahha).

 15. Mick

  Het type reacties zoals het zou moeten. Kan de nooit grappige Soundos nog wat van leren. Ik ga donderdag 19 mei in ieder geval weer kijken naar een nieuwe serie JENSEN op YouTube.

 16. Mick

  Oh donderdag 16 mei…

 17. Pater Galema

  Alleen een zieke HoooMooo gaat zich Laurence noemen. Wat een deceptie.

 18. Keukenmeestertje

  Manager van elly en Rikkert SJEEEEEXUS!

 19. Zuster Ursula

  Die anus zal wel vol aambeien zitten en die zitten bij hem niet alleen daar. Zijn kop is 1 grote aambei, die aardig op springen staat. Wees alĺen zeer blij met deze bloedende aambei, ik verzorg liever andere patiënten en loop zijn kamer graag voorbij, maar dat mag je hier kennelijk niet uitspreken. Diegenen worden abrupt met de grond gelijk gemaakt. Ach ja hij schijnt iedereen te mogen afzeiken, maar o wee als iemand iets negatiefs naar hem roept, dan zijn de aambeien (rapen) gaar!
  Duncan Lawrence, jij bent een kanjer! Allemaal jaloezie. Jij hebt een mooi hoofd en je kan prachtig zingen! Heel veel succes, ik duim voor jou, volgende week zaterdag, want daar zit je vanzelfsprekend bij! Je bent iig een stuk volwassener dan de bloedende aambei

 20. Pakalu Papito

  Jensen de vetklep. Misschien moet hij eens wat minder pittige driedubbele whoppers eten tijdens zijn ontbijt. Scheelt heel wat anuspijn :D

 21. Anita

  @Pakalu Papito
  Jij bent in ider geval je virtuele avonddrol weer kwijt.
  Hopelijk lucht het je op.

 22. aammehoela

  Jensen en andere populisten. Ze zijn voor een dictatuur. Ze bewonderen Trump, die vreselijke Orban uit Hongarije en de PIS uit Polen. Die hebben nog wel het voordeel dat ze de conservatieve waarden van het gezin voorop stellen, dat even terzijde. Maar deze gasten alsmede Erdogan met ongetwijfeld straks grote winst in Istanbul zetten alles naar hun hand door feiten te verdraaien, leugens als waarheid te bestempelen en de waarheid in twijfel te trekken. En de kiezer gaat erin mee, mede omdat die enkel interesse heeft in zijn eigen belang. En niet die van een medeburger. Neen, lekker Netflix kijken en anders bagger-tv. De echte wereld bestaat niet.

 23. Meneer Kaktus

  ik ben dol op bloeiende anussen

 24. Mick

  @aamehoela Nee die mensen zijn juist voor vrijheid van het individu en hebben liever geen overheidsbemoeienis. Het zijn juist de linkse socialisten en communisten die op alles controle uit willen oefenen. Zie Frans Timmermans.

 25. Orban 8500

  Ach ja, Timmerfrans. Triest persoon.

  jensen.nl

 26. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Beterschap Jensen.
  We hopen dat het meevalt.

 27. Pakalu Papito

  @Anita, zeker. Er gaat niks boven lachen om dat zielige michelinmannetje. Laat hij eerst maar eens leren voor zichzelf te zorgen voor hij anderen volspuit met een zogenaamde waarheid hahaha :D

 28. Johan

  Het is duidelijk te lezen dat Jensen hierboven zelf driftig onder verschillende namen zijn podcast aan het promoten is. Zoveel luisteraars heeft hij echt niet.

 29. Loes

  @Johan: IuIhannes.

  leuke site van Jensen!
  eindelijk eentje met waarheden en onderbouwingen.

 30. aammehoela

  Sorry voor mijn zeer domme reactie die niets met het onderwerp te maken had.
  Ik heb weinig kennis van zaken maar dat weerhoudt mij er niet van haatdragende antiwesterse propaganda te verspreiden.
  Zo, dan ga ik nu bij de lokale synagoge even de ruiten in gooien.

 31. G

  Haha

 32. Zee

  Jensen is een blaar

 33. Mick

  @Johan, leuk dat je mij Jensen noemt, dat ben ik niet namelijk.

 34. liefkleinhertje

  Het is maar te hopen dat die Duncan de finale niet haalt ik word gewoon onpasselijk van dat melodramatische nichtengezeik .

 35. StefanV

  Wat een bijzonder slimme en stijlvolle reactie van Duncan Laurence. Zo doe je dat.

  De opmerkingen van Jensen slaan in muzikaal opzicht trouwens ook nergens op. Duncan Laurence gebruikt zijn volle bereik, zowel laag als hoog.

  Verder is het wel fascinerend om te zien dat er toch nog mensen zijn die deze zanger zijn succes misgunnen vanwege z’n “nichtengezeik”. Wat sneu en kortzichtig om mensen zo in hokjes te stoppen en muziek op deze manier te beoordelen. Gelukkig denken de bookmakers heel anders over het nummer van Duncan en zijn kansen.

 36. Trol?

  Bizar hoeveel reacties op (de in andere media weinig besproken) Robert Jensen en zijn podcast wordt verdacht veel benoemd en gelinkt. Is Jensen stiekem aan het trollen of proberen de rechtse reactierakkers van Mediacourant hun geluid via de podcast indirect toch wat kracht bij te zetten?

 37. Jensen

  Ik? Nee hoor! Dat heb ik helemaal niet nodig: er luisteren nu al dagelijks 6 miljard Nederlanders naar mij.

 38. Jan Paparazzi

  Ik wil ook wel wat podcasten over het feit dat we in Nederland helemaal gek geworden zijn hoor.

 39. Jensen

  @Jan
  Spreek voor jezelf: jíj bent gek, ik niet! Fliep!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.