Dj NPO Radio 2 praat dwars door reclame heen

Geplaatst op wo 22 mei 2019 om 10:00

Radio-dj Bart Arens heeft dinsdag de uitzending van een reclameblok op NPO Radio 2 verstoord. De luisteraar heeft daardoor twee boodschappen, van de Maag Lever Darm Stichting en van VSM, niet goed kunnen verstaan. Dat is te zien in een fragment op Twitter. Arens was vergeten om zijn microfoon uit te zetten toen het reclameblok begon en daardoor was hij ongemerkt bijna een kwart minuut op zender. “O wat erg, dat heb ik nog nooit gehad“, zei de radioman daarna.

De schrik zat er even goed in bij Arens. “Dat heb ik echt nog nooit gehad. We hebben ook een systeem gehad dat het automatisch dichtging, maar dat is niet meer zo.

Gelukkig was Arens niet aan het roddelen. “Waar hebben we het over gehad? Volgens mij over dat het voor mij lastig is om te zien hoe lang het reclameblok duurt en dat ik me afvroeg hoeveel mensen er nou gokken op die bookmakers enzo.”

Hebben we nog gevaarlijke dingen gezegd? Nee toch? Dan kunnen we door.”

Het fragment:

Foto: Ruud Baan
10 Reacties op “Dj NPO Radio 2 praat dwars door reclame heen”


 1. Cloaco

  Hij zal dus geen koning worden..

 2. ekdom gerard

  dat doe ik elke dag hoor

 3. Fox Mulder

  13 in een dozijn.

 4. Tss

  Ik zet het geluid altijd af tijdens de reclame blokken ook op tv.
  Zo walgelijk, die nare indringende stemmen met hun leugen verhaaltjes.
  Die de Maag Lever Darm Stichting en van VSM kunnen ook op andere manieren aandacht vragen hoor.

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Meer aandacht voor de MaagDarmLever stichting dan ze ooit hadden durven dromen. Wat doet de MaagDarmLever stichting eigenlijk voor ongelofelijk goed werk? En hoe komt het dat ze een flink bedrag aan reclamegelden uitgeven om naamsbekendheid te krijgen? Zit er een verdien-model achter van een buitenlandse organisatie?

 6. Ron

  Hij ziet er uit zoals hij klinkt; simpele ziel en voegt niets toe. Dit foutje kan natuurlijk gebeuren maar echt handig voor zijn imago is het niet natuurlijk…

 7. kookie

  Wat een flut nieuws

 8. Gradus

  Hij sprak door de reclame heen. Nou en??

 9. AD (Angela's Dagblad)

  Bart heeft dus geen Arens ogen!

 10. anoniem

  Wat raar, is er niemand anders in de studio die dat dan doorheeft?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.