Davina voelt zich ‘behoorlijk rot’ om DWDD-optreden

Davina Michelle voelde zich op 28 maart vreselijk toen ze in De Wereld Draait Door optrad met haar nieuwe single Skyward. Na afloop stortte ze huilend ter aarde en werd ze getroost door haar vriend, was te zien op beelden van AD’s Bondig. Hoe kijkt ze erop terug? “Ik had geen geluid in mijn zogenoemde ‘oortjes’. Dat houdt in dat als je een drumstel en een elektrische gitaar achter je hebt staan, en ook nog publiek in studio waar alles galmt, dat je dan jezelf totaal niet meer kunt horen“, zegt ze in Privé.

Haar team vloekte achter de schermen dat er wel honderd keer was gerepeteerd. “We hadden gerepeteerd, maar tijdens de live-uitzending ging het volledig mis. Het is jammer, maar ik kon er in elk geval zelf niets aan doen.

Het was om te janken, aldus Michelle. “Ik zat er wel even flink mee, hoor, omdat ik voor het eerst mijn nieuwe single liet horen aan een groot publiek.”

Daarbij, het is voor mij best een pittig liedje om te zingen. Het is geen nummer dat ik zomaar even doe. En dan te bedenken dat ik er al een week van te voren zenuwachtig voor was. De Wereld Draait Door is immers wel een spannend dingetje. Dat het zo eindigde, was behoorlijk rot.

Het optreden van Davina Michelle is niet meer terug te vinden als los fragment, maar is nog wel te zien aan het eind van deze DWDD-aflevering. Te zien is hoe Michelle al bij aanvang van het optreden verschrikt in de rondte kijkt. Ze zingt de rest van het liedje met de vingers in haar oren.

In de AD-reportageserie Bondig is te zien hoe Michelle en haar omgeving reageren op het mislukte optreden.

Het Privé-interview met Davina Michelle kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen