Katja Schuurman krijgt bij RTL het oude BNN-gevoel

Katja Schuurman mist af en toe het clubgevoel dat ze vroeger bij BNN had. Toch merkt ze dat ze dat bij haar nieuwe werkgever RTL nu ook een beetje krijgt. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Schuurman werkte bij BNN toen het nog een eigenzinnige omroep was. “Soms verlang ik wel terug naar mijn periode bij BNN. Ik vind het heel leuk om bij een clubje te horen waar iedereen met elkaar bezig is, naar elkaars programma’s kijkt en feedback geeft“, aldus de presentatrice.

Nu RTL een programmamaker aan het roer heeft, Peter van der Vorst, ontstaat het clubgevoel volgens haar ook bij RTL. “Bij RTL begin ik dat gevoel van vroeger nu een klein beetje terug te krijgen.

Schuurman stapte vorig jaar over van KRO-NCRV naar RTL. “Ik wilde weer meer gaan acteren en dat bleef toch een beetje uit bij KRO-NCRV, waar ik overigens met veel plezier een paar heel mooie dingen heb gedaan. Ook krijg ik de kans om studioprogramma’s te gaan doen en vind ik het fijn dat RTL iets meer de maatschappelijk betrokken kant opgaat.

Haar eerste RTL-show is Gemaakt in Nederland, over typisch Hollandse merken als DAF en Calvé. “Dat past bij mij. Gemaakt in Nederland had ook gewoon op NPO 1 uitgezonden kunnen worden.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen