Bridget Maasland geweigerd door Omroep MAX

Bridget Maasland heeft twee jaar geleden om tafel gezeten met Jan Slagter van Omroep MAX om een van haar tv-ideeën te slijten. Het is haar niet gelukt. Dat vertelt de presentatrice in de rijdende talkshow van NU.nl. Maasland wilde een documentaire verkopen aan Slagter. “Ik heb wel eens bij MAX gezeten om te praten over een documentaire die ik heel graag wilde maken. Dat vond ik heel erg bij MAX passen. Het ging over mijn tante eigenlijk. Ik wilde het Harde Tante noemen.”

Wat is er bijzonder aan haar tante? “Ze heeft een heel pittig leven achter de rug. Ze had nogal een sterke man die haar alle hoeken van de kamer liet zien en haar achter het raam liet zitten en toen is ze naar Spanje gevlucht met haar vijf kinderen in een oude caravan met een Mercedes.”

Die vluchtroute wil Maasland nog een keer met haar gaan maken. “Ik dacht: dat vind ik nou echt iets voor MAX. Niet qua leeftijd, maar ze maken daar mooie, rustige televisie waar je echt kunt uitdiepen. Ik heb daar gezeten, maar ze deden toen helemaal geen documentaires aankopen. Dat is dus weer op de lange baan geschoven.”

Gaat het er alsnog van komen? “Nu heb ik er met RTL over gesproken voor Videoland. Ik wil hem gewoon maken. Misschien moet ik hem ook gewoon maken en dan maar kijken.

Foto: RTL

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen