‘Bridget Maasland geschikt voor late talkshow RTL 4’

Angela de Jong denkt dat Bridget Maasland ook een serieuze optie is voor de nieuwe late talkshow van RTL 4. Dat heeft de tv-kenner gezegd in het programma Goedemorgen Nederland. Maasland is op dit moment al te zien op de late avond van RTL 4 met haar bitchy tv-quiz De Zwakste Schakel, maar zou ook een rol kunnen krijgen in het nieuwe talkshowproject van de zender, denkt De Jong. Er wordt gezocht naar iemand die kan gaan afwisselen met Beau van Erven Dorens.

Nu wordt nog het vaakst de naam van Merel Westrik gefluisterd. Zij zou op de late avond terechtkomen in een vriendinnenstrijd met Eva Jinek. “Nu wordt natuurlijk heel hard de naam van Merel Westrik gefluisterd en Sven Sauvé maakt er in zijn omgeving ook geen geheim van dat hij grote plannen met haar heeft, maar de vraag is of zij wil.

Het zou zomaar kunnen dat Westrik er helemaal geen zin in heeft om haar veilige positie bij het Half Acht Nieuws op te geven. “Als zij niet zou willen, dan zou er best wel eens naar Bridget gekeken kunnen worden.

Maasland heeft al talkshowervaring, weet De Jong. “Zij heeft bij de toenmalige tv-zender Talpa in 2005 en 2006 samen met Cees Geel een late-avondprogramma gedaan en RTL moet wat na Beau. Je ziet bij de NPO dat de afwisseling van een man en een vrouw gewoon heel goed werkt.

Het is al met al een goede optie, denkt ze. “Het zou onderhand ook wel mogen, want ze zit al best wel lang op de reservebank bij RTL 4. Verder dan Boulevard kwam ze de afgelopen jaren niet en ze heeft wel heel wat meer in haar mars.

Ze heeft de ervaring, personality en de flair om het te gaan doen. Dat ze het aankan, daar twijfel ik niet zo over, maar wel of ze het ook echt wil. Het neemt je leven over.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen