Beau denkt dat late avond RTL 4 niet verloren is

Geplaatst op di 14 mei 2019 om 14:45

Beau van Erven Dorens denkt niet dat de late avond van RTL 4 verloren is. Hij denkt dat de opvolger van RTL Late Night die hij gaat presenteren een succes kan worden. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Twan Huys wist op een gegeven moment nog maar 200.000 kijkers per avond te boeien en RTL 4 heeft op dat tijdslot toch wel minstens het driedubbele nodig. “Ik zie het als iets waar ik mijn tanden in kan zetten en geloof dat het echt een succes kan worden.

Veel politieke onderwerpen hoeven we net als bij Humberto Tan en Twan Huys niet te verwachten. “Je hoeft met mij niet over buitenlandse politiek te praten, maar wel over sociaal maatschappelijke onderwerpen. Al moet het vooral een vrolijk programma op de late avond worden.”

Beau wil zich sterk gaan onderscheiden van Jinek en Pauw. “Het wordt wel een talkshow, maar niet hetzelfde als andere programma’s. Dat was ook niet verstandig van Twan; hij heeft hetzelfde gemaakt. Als dat minder goed is, gaan mensen naar de anderen kijken.”

Hij gaat er met veel positiviteit tegenaan. “Ik neem de bagage van de twee maanden dat ik in de zomer RTL Late Night heb gedaan mee. Daar heb ik veel van geleerd; ik heb veel boeiende gesprekken gevoerd, het ritme van iedere dag meegekregen en steeds de beuk erin gegooid en de show veel aandacht gegeven.”

Op een positieve manier. Volgens mij ging het daar mis bij Tan en Twan. Je moet het hele team positief houden, want je moet het met elkaar doen. Met gedoe zegt iemand al snel: weet je wat, ik ga lekker naar huis.”

De nieuwe Veronica Magazine ligt vanaf vandaag in de winkels.

Foto: RTL
21 Reacties op “Beau denkt dat late avond RTL 4 niet verloren is”


 1. danny

  Het wil volgens mij maar niet doordringen dat er geen behoefte is aan nog een talkshow. Je hebt M, DWDD en Pauw. Meer dan voldoende. En dan die reclame ook nog. Dat werkt niet….. Maar goed gewoon blijven proberen stelletje…..

 2. potjandorie

  Beau, ff niet…

 3. Luther

  Begin zal best een behoorlijk aantal kijkers opleveren maar zal na een
  aantal weken/maanden dezelfde problemen krijgen als Humberto.
  Hij wil een lichte talkshow en dan krijg je ongetwijfeld weer veel promotie
  en BN ers.

 4. Tim

  OMG wanneer doen ze allemaal hun roze bril af en gaan ze beseffen dat een late night show niet meer gaat werken Op RTL 4 tijdej zijn veranderd we hebben genoeg aan jinek en pauw op dat tijdstip

 5. Curryworst

  Beau heeft in een ver verleden al 2 babbelprogramma’s geleid. Beau Rivage en nog iets.
  Zo dramatisch slecht was dat.
  Als sidekick is hij de ideale gast aan tafel maar niet als host.

 6. Martijn

  Het heeft niks te maken met wie en wat en hoe je je programma opzet , nederland wilt niet nog een talkshow erbij , wat doe je jezelf aan beau

 7. Kimberly

  Schreeuw nou niet zo hard van de daken beau bespaart je alleen maar schande

 8. Remi

  … Het is alweer zo’n 10 jaartjes geleden, maar toch …
  Beau was de perfécte “aangever’ bij Albert, Boulevard.

  “Ik weet niet wie die mensen zijn … waar héb je het over”…
  Epische televisie !

 9. Ron

  Ik vrees dat het toch weer zoiets gaat worden van wat er al geweest is. En dan kun je er een eigen draai aan geven maar het blijft toch een talkshow. Alles zal vallen of staan met de opzet en bovenal de gast-en itemkeuze.

 10. Klaasje v

  De mensen moeten op dat tijdstip RTL4 weer vinden. Bridget trekt alweer wat kijkers, daarna Art misschien ook wel, en dan is dat tijdstip alweer beetje gewoonte. Kunst is het zo boeiend te houden dat je blijft kijken. Ook na 11 uur. Zelf schakel ik toch altijd om 11 uur nog over naar Pauw of Jinek.
  Ik denk dat Beau er wel n goede draai aan kan geven, ben benieuwd. Wens hem veel succes.

 11. Wolter

  Veronica doet het beter. Rtl is een zinkend schip!

 12. Bart

  @danny Wat een onzin! RTL4 is een brede zender dus hoort een talkshow op de late avond te hebben. Als je dat niet snapt dan moet je niet op een mediasite mee proberen te praten. Ik zal het je nog sterker vertellen. Bij een van de Talpa zenders komt er ook een op de late avond.

 13. Kijker

  Beau gaat het wel redden, wij gaan allemaal kijken

 14. Bart

  Beste mensen en Ron

  Er is nog prima ruimte voor een talkshow op de late avond in Nederland op een andere zender. Alleen moet men niet het zelfde gaan doen als wat er al is met lichtere onderwerpen. Dat is nu niet het geval. Ook komt Beau niet het hele jaar met zijn talkshows. Er komen meerdere talkshows (3 of 4) met een verschillende opzet en met elk een andere presentator. Een zender als RTL4 hoort een talkshow format op de (late) avond te hebben.

 15. Johnny👀

  Beau gaat het niet redden..alleen zwakzinnigen gaan kijken.

 16. Ja toch niet dan?

  Ben Beau moe, jankt om iedere poep en zucht , misschien voor de vrouwtjes.
  Gewoon Jeroen Pauw kijken gisteren weer briljant met Wertheim

 17. Erwin

  Pauw neemt zichzelf veel te serieus.
  Beau kan eerlijk toegeven als het mis zit.
  Ik weet wel wat ik kijk, Peter van der Vorst.

  RTL is op dit moment véél sympathieker in mijn ogen dan Talpa. Wat doen zij nou helemaal, hoop herrieprogramma’s en een Wilfred-overkill?

 18. Ron

  @B-art dat heb je dan mis. Er komen GEEN verschillende talkshows. Het is Beau die een aantal maanden doet en nog iemand die het gaan doen. Je zit dus wéér mis met je aannames…

 19. Bart

  @Ron Ik heb het niet mis. Er komen verschillende formats op de late avond. En mijn bron is goed en van zeer dichtbij.

 20. @Ron

  Jij bent de gene die mis zit hier.

 21. Mick

  Zoeken ze eigenlijk nog een host voor een Late Night Talkshow, ik weet er wel een, hij maakt tongen los en weet zeer interessante discussies uit te lokken, iets met Jensen geloof ik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.