Beau denkt dat late avond RTL 4 niet verloren is

Beau van Erven Dorens denkt niet dat de late avond van RTL 4 verloren is. Hij denkt dat de opvolger van RTL Late Night die hij gaat presenteren een succes kan worden. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Twan Huys wist op een gegeven moment nog maar 200.000 kijkers per avond te boeien en RTL 4 heeft op dat tijdslot toch wel minstens het driedubbele nodig. “Ik zie het als iets waar ik mijn tanden in kan zetten en geloof dat het echt een succes kan worden.

Veel politieke onderwerpen hoeven we net als bij Humberto Tan en Twan Huys niet te verwachten. “Je hoeft met mij niet over buitenlandse politiek te praten, maar wel over sociaal maatschappelijke onderwerpen. Al moet het vooral een vrolijk programma op de late avond worden.”

Beau wil zich sterk gaan onderscheiden van Jinek en Pauw. “Het wordt wel een talkshow, maar niet hetzelfde als andere programma’s. Dat was ook niet verstandig van Twan; hij heeft hetzelfde gemaakt. Als dat minder goed is, gaan mensen naar de anderen kijken.”

Hij gaat er met veel positiviteit tegenaan. “Ik neem de bagage van de twee maanden dat ik in de zomer RTL Late Night heb gedaan mee. Daar heb ik veel van geleerd; ik heb veel boeiende gesprekken gevoerd, het ritme van iedere dag meegekregen en steeds de beuk erin gegooid en de show veel aandacht gegeven.”

Op een positieve manier. Volgens mij ging het daar mis bij Tan en Twan. Je moet het hele team positief houden, want je moet het met elkaar doen. Met gedoe zegt iemand al snel: weet je wat, ik ga lekker naar huis.”

De nieuwe Veronica Magazine ligt vanaf vandaag in de winkels.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen