Angela de Jong: ‘Opnieuw misser van Omroep MAX’

Lange tijd schreef Angela de Jong alles van Omroep MAX de hemel in – ze was op een gegeven moment zelfs te gast in de nabeschouwing van Heel Holland Bakt – maar die tijden zijn voorbij. Nadat ze recentelijk al felle kritiek uitte op Wat Een Verhaal, een van de zeldzame MAX-flops, is ze nu kritisch over het feit dat de Sybrand Niessen-show Groeten van MAX is hernoemd tot MAX Vakantieman. “Dom en onnodig, als je het mij vraagt“, luidt het genadeloze commentaar van La Jong.

Groeten van MAX was net een begrip geworden, aldus De Jong. “Sybrand Niessen is geen Frits Bom en er is ook niets noemenswaardig aan het programma gewijzigd.

Daarbij voelt de titel MAX Vakantieman voor De Jong een tikkeltje ordinair. “In mijn herinnering was de show, zeker in zijn RTL-tijd, een parade van roodverbrande, blote borsten op een Spaans strand. En dat past totaal niet bij MAX.

Als het aan De Jong had gelegen had Groeten van MAX nog steeds gewoon Groeten van MAX geheten. De naamswijziging is volgens haar compleet overbodig.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen