Angela de Jong: ‘Opnieuw misser van Omroep MAX’

Geplaatst op wo 29 mei 2019 om 15:45

Lange tijd schreef Angela de Jong alles van Omroep MAX de hemel in – ze was op een gegeven moment zelfs te gast in de nabeschouwing van Heel Holland Bakt – maar die tijden zijn voorbij. Nadat ze recentelijk al felle kritiek uitte op Wat Een Verhaal, een van de zeldzame MAX-flops, is ze nu kritisch over het feit dat de Sybrand Niessen-show Groeten van MAX is hernoemd tot MAX Vakantieman. “Dom en onnodig, als je het mij vraagt“, luidt het genadeloze commentaar van La Jong.

Groeten van MAX was net een begrip geworden, aldus De Jong. “Sybrand Niessen is geen Frits Bom en er is ook niets noemenswaardig aan het programma gewijzigd.

Daarbij voelt de titel MAX Vakantieman voor De Jong een tikkeltje ordinair. “In mijn herinnering was de show, zeker in zijn RTL-tijd, een parade van roodverbrande, blote borsten op een Spaans strand. En dat past totaal niet bij MAX.

Als het aan De Jong had gelegen had Groeten van MAX nog steeds gewoon Groeten van MAX geheten. De naamswijziging is volgens haar compleet overbodig.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX
26 Reacties op “Angela de Jong: ‘Opnieuw misser van Omroep MAX’”


 1. #NPO kijker#

  Angela de Jong: ‘Opnieuw misser van Omroep MAX’

  Opnieuw een misser van AD del Angela de Jong.

 2. Jurgen

  Angela pleegt aanslagen met haar toetsenbord LOL

 3. Ikke

  Volgens mij is titelverandering omdat Max niet meer met producent Tuvalu het vakantieprogramma wilde maken, maar het zelf in huis wilde gaan produceren. Dus juridisch trucje om Tuvalu te kunnen lozen. Niet sjiek, wel kostenbesparend.

 4. L.

  Waarom is inderdaad de naam aangepast? Slaat nergens op. Angela heeft gelijk.

 5. Remi

  Zijn hiеr nog meiden die in hun kоnt geracet willen worden? Ik bied me onvoorwaardelijk aan!

 6. joost

  Vroeger hadden we de TROS en de AVRO.
  Leven die omroepen nog.

  Nu hebben we, zo lijkt het, slechts nog de vara en max, met die vervelende Slagter.

 7. Hallo

  Ze is wel eens afgekraakt door Jan Slagter

 8. #NPO kijker#

  De Jong is zelf een tikkeltje ordinair.

 9. A.M.

  Maakt me geen fluit uit hoe het programma heet, waar je je druk om maakt!

 10. Grace321

  Prima programma#gezeik Angela

 11. q8

  prima programma, angela heeft gelijk,
  leve jan slagter

 12. LLRV

  Zelfs zou Angela de Jong schrijven dat de aarde geen schijf maar een bol is zelfs dan zou men nog op haar kankeren. Geen woord Spaans aan wat ze zegt, klopt zoals heel vaak volledig. Waarom moet het nu plotseling “vakantieman” heten. Het was al een kopie …

 13. AD (Angela's Dagblad)

  Ik ben het volkomen eens met het geschrevene door TV Godin Angela De Jong! Als Hilversum naar haar had geluisterd dan was deze blamage voor omroep Max voorkomen.

  Er zijn maar weinigen zo visionair als TV Godin Angela de Jong. Hilversum wordt wakker en leest haar column!

 14. Erik

  Tot grote ergenis ging het in Max Vakantieman ook nog eens over CO2 onzin. Heb me daar kapot aan geërgerd! Vroeger inderdaad blote tieten en lekker ondeugend en nu volgens npo waarden zee politiek correct. En bijna een schuldgevoel omdat we met het vliegtuig op vakantie gaan…

 15. west**

  ik ga elke dag op de autoped naar men werk kost niks alleen naar steppen met je voet , en ik heb loop vakanties even naar Duseldorf, of Brussel vanuit het Gooi dat dioe ik sinds 1972 om zure regen tegen te gaan en om benzine te besparen want ze riepen in 1972 al dat een liter benzine naar fl. 2,00 zou gaan
  NOU IEDEREEN LACHEN NATUURLIJK, OF IK NIET GOED BIJ MN HOOFD WAS,,,,
  ,2 GULDEN EEN LITER nee dat zouden we nooit van ons leven betalen en over 50 jaar is de olie op , ja dat zeiden ze toen, door mijn idee hebben we nog tot 2060
  olie DUS NIKS AAN DE HAND

  Ook de zure regen is verdwenen, daar hoor je niemand meer over
  nee het toverwoord is CO2 , Want daar valt wat aan te verdienen !!

 16. Johnny👀

  GAAaap..👎

 17. lvll

  @ikke

  Er is geen enkel geval bekend van een productie die goedkoper gemaakt werd door de omroepen dan door een externe producent… Dit is juist extra geld weggooien lijkt me… Zoek maar eens uit wat al die interne KRONCRV projecten kosten..

 18. Jan Boerenfluitjes

  Zure zeug.

 19. Jos

  Is er nou niets anders om je druk over te maken? Het niveau van Angela daalt zienderogen.

 20. Edwin

  Angela heeft altijd gelijk. En zo is het.

 21. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Angela Heeft Gelukkig Altijd Gelijk
  Geen twijfel mogelijk.

  Angela de Jong is ons Lichtend Pad.
  Nadenken doen we niet meer, gewoon volgen.
  Tot op heden geeft ze adviezen die kloppen en ze steekt haar vinger in zwerende kwesties. Handig als leidraad en noodzakelijk in deze tijden van klonterige bagger-tv en formats uit 13-in-1-dozijn.

  Thank you, Angela. Ga zo door!

 22. HansR

  Ik heb Angela’s mening niet nodig om te bepalen waar ik naar kijk. Dat is zeker het geval bij Jan Slagters goedkope na-aap zendertje. Zelfs heel Holland bakt heeft zijn beste tijd gehad, met de schijtlollige dijenkletsers van Andre. Niessing heeft het achter z’n ellebogen, pronken met andermans veren en nergens verstand of talent voor hebben.

 23. Kees

  Heey Angela, over” DOM en ONNODIG” gesproken……

 24. Trudy

  aldus Angela…… Burrrrrrrrrrrrp

 25. Henk

  Kleine vergissing. Is te herstellen.

 26. Marco

  Ik mis het item ‘De Groeten van Max keurmerk’. Met die man van ‘Zou het hier stoffig zijn?’. Of dit moet nog terug komen in de volgende uitzending?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.