Albert Verlinde: ‘Jeroen Pauw negeert mij’

Albert Verlinde had donderdag in 6 Inside een supersympathiek item over Jeroen Pauw, maar de presentator weigerde om hem daarvoor te woord te staan. Dat zei de showkenner in de uitzending op SBS 6. Verlinde besteedde er aandacht aan dat Pauw de Ere-Zilveren Nipkowschijf heeft gewonnen en regelde videoboodschappen van André van Duin en van zijn ex en oud-collega Loretta Schrijver. Hartstikke leuk, maar Pauw weigerde doodleuk om Verlinde te beantwoorden.

De showkoning heeft Pauw een sms’je gestuurd. “Ik vraag vandaag een reactie. Ik zeg: ‘Hoe leuk. Wat voor reacties heb je gekregen?’ Niks meer gehoord. Bedankt Jeroen!

Verlinde blijft Pauw een toppertje vinden. Hij vindt het schattig dat Pauw in zijn talkshow overdonderd reageerde toen hij met de prijs verrast werd. “Ik vond het oprecht leuk, maar hij is zo’n correcte journalist dat hij dacht: dat kan niet, een feestje in mijn eigen studio, het mag niet over mij gaan. Het mag wél over hem gaan!

Loretta Schrijver zei het volgende tegen Pauw: “Dag Jeroen, het is een beetje gek om je via Shownieuws slash 6 Inside toe te spreken op 16 mei, mijn verjaardag. Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat ik er een heel klein beetje aan bijgedragen heb.

Verlinde: “Ik denk het wel dat Loretta er aan bijgedragen heeft, want door dat gouden duo kon hij op die manier doorbreken. Dus: van harte Jeroen.

Lees ook:
Albert Verlinde vindt Jeroen Pauw ‘wel heel laat’ op tv (september 2018)
Jeroen Pauw ziet zijn klapvee in slaap vallen (deze week)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen