Ajax-supporter steelt microfoon John de Mol

Geplaatst op Fri 17 May 2019 om 11:10

Een Ajax-supporter heeft donderdag bij de huldiging in Amsterdam een cameraploeg van 6 Inside lastiggevallen. Hij pakte de microfoon van verslaggever Tim Douwsma af en rende ermee weg, slechts dertig seconden voor zijn live-bijdrage. Dat werd later op de avond getoond in Shownieuws. Gelukkig had SBS 6 beveiliging geregeld voor Douwsma. “Deze beveiliger wist het goed de kop in te drukken en John de Mol heeft zijn microfoon weer terug“, aldus Evert Santegoeds.

Het was ‘heel spannend’, aldus Santegoeds. “Precies dertig seconden voordat de live-uitzending begon ging hij er met de microfoon van 6 Inside vandoor.”

De beveiliger rende achter de supporter aan en werkte hem tegen de grond. “Er was een bewaker bij die dat resoluut aanpakte en de kijkers hebben er daarom niks van gemerkt. Toen had Tim zijn microfoon weer terug en juist op dat moment kwam hij live op zender.”

Waarom werd Douwsma beveiligd? “We hadden expres een bewaker meegestuurd, omdat er in Londen twee weken geleden al iets gebeurd was met mijn collega Pim Sedee van De Telegraaf. Die kreeg daar een klap van een Ajax-supporter.

Foto: SBS
9 Reacties op “Ajax-supporter steelt microfoon John de Mol”


 1. Boris

  Het is allemaal tuig!

 2. Remi

  6 Inside is het enige showbizz-programma waarin gisteren gemeld werd dat het jammer is dat burgemeester Halsema niet vól geraakt werd door de biergooiers.

  6 Inside is dus (wederom) onderscheidend !

 3. een maatje te groot

  Maar het blijft niet onverlet dat het grootste deel van supporters gewoon ordinair tuig is.

 4. Freak

  Je vraagt er zelf om als je daar weer met ‘n cameraploeg gaat staan tussen supporters, die niet hebben gevraagd om in beeld te komen.

 5. Sjaak

  @Freak Fri 17 May 2019 om 11:26
  Kan jij uitleggen waar cameraploegen wel en niet mogen staan? En een meisje met een kort rokje vraagt erom verkracht te worden?

 6. Walter

  Pfff, wat een pretentieuze koptitel weer…

 7. zeurpiet

  @walet, leuk dat je een moeilijk woord probeert te gebruiken. Jammer alleen dat in deze context je de plank volledig mis slaat.
  Een 4 voor de moeite.

 8. Trudy

  Och wat zal Molletje weer blij zijn dat zn microfoontje terug is …hij heeft nl geen geld om een nieuwe te kopen de arme ziel

 9. Dwight Power

  Verdomme, zeg! Waarom opent het Journaal hier niet mee?!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.