Albert Verlinde dit jaar bijna als kandidaat in It Takes 2

Albert Verlinde heeft zich laten strikken om mee te doen aan het nieuwe seizoen van It Takes 2 dat vrijdag begint op SBS 6, maar zegde op het laatste moment toch af. Dat heeft de showkenner gezegd in 6 Inside. Heel even leek het erop dat Verlinde een van de kandidaten zou worden, maar de zangshow bleek toch niet te combineren met 6 Inside. “Ik ben toevallig heel lang bezig geweest om eventueel mee te doen aan It Takes 2, maar omdat ik dit al elke dag deed, kon ik het er niet bij doen.”

Collega Leonie ter Braak: “Albert, ik hoor jou soms tijdens de repetities zingen. Als ik zing is het heel vals, maar bij jou klinkt het echt wel goed.”

Verlinde wijst erop dat hij de kleinkunstacademie heeft gedaan. “Ik had het leuk gevonden. Ik had het echt leuk gevonden.

It Takes 2 is echter een tijdrovend project, aldus de showkenner. “Wat mij toen opviel is hoe hard er door dat team gewerkt wordt. Ze gingen bij mij bijvoorbeeld ook uitzoeken wat ik kan zingen. Ik begon in mijn comfortzone met een cabaretachtig liedje, namelijk met het liedje L.O.V.E.

De BN’ers die wél meedoen aan het nieuwe seizoen van It Takes 2 zijn Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriens en Pim Muda.

It Takes 2, dat voorheen te zien was op RTL 4, is morgen om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen