Willeke Alberti praat Hans van der Togt in de put

Geplaatst op Thu 11 Apr 2019 om 12:25

Ze heeft het waarschijnlijk niet door, maar Willeke Alberti praat Hans van der Togt flink de put in met haar babbeltjes over hoe leuk ze het wel niet heeft als 74-jarige vrouw. Dat zegt de voormalig Rad van Fortuin-ster van 71 in gesprek met de Story. Alberti heeft een geweldig rijke ex, John de Mol, en leuke kinderen als Johnny de Mol, maar Van der Togt heeft dat allemaal niet. Hij vindt dat Alberti wel wat meer rekening mag houden met kinderloze homoseksuele mannen zoals hijzelf.

Alberti begrijpt het niet, denkt Van der Togt. “Het is voor andere mensen vaak niet zo heel goed te begrijpen hoe eenzaam ik me soms voel. Een voorbeeld: iemand als Willeke Alberti hoor ik vaak zeggen hoe ontzettend ze van het leven geniet en van haar kinderen en kleinkinderen.”

De zangeres zegt vaak dat ze het liefst 120 jaar oud zou worden. “Ik vind Willeke een enorme schat en ik gun haar dat ook allemaal. Maar als ik zoiets hoor, denk ik altijd wel: ja, maar dat hebben wij dus allemaal niet. Wij, mensen zonder kinderen. Ik heb natuurlijk geen kinderen omdat ik homoseksueel ben.”

Vroeger was het niet gebruikelijk om als twee mannen een gezin te stichten. “Dat kwam niet eens in je op. Mensen van mijn leeftijd leven vaak voor hun kinderen en dan nog meer voor hun kleinkinderen. Heb je dat niet, dan kan het leven best eenzaam zijn. Daar ga ik niet geheimzinnig over doen.”

Bovendien gaan alle vrienden van Van der Togt dood omdat ze uit de babyboom-generatie komen. “Die betaalt nu de prijs van al dat gezuip en gerook van vroeger. Dat zou inderdaad voor mij ook kunnen gaan gelden.”

Het Story-interview met Hans van der Togt kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, NPO
26 Reacties op “Willeke Alberti praat Hans van der Togt in de put”


 1. Caat

  Alcoholische mannen horen geen kinderen te krijgen. Die vinden de fles belangrijker.

 2. Connie V.

  Ergens anders gaan janken Van der Togt. Jaloers op een ander die wel een leuk leven heeft? Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen…! Zoiets?

 3. Loes

  @Caa
  Inderdaad! Net zoals homo’s geen kinderen horen op te voeden, want dat kunnen ze niet.

 4. M.

  Hans van der Togt heb ik hoog zitten, altijd eerlijk en oprecht, ik kan me voorstellen dat voor homoseksuelen moeilijk ouder worden is, het is vaak eenzaam. Ik zou best met hem op pad willen en vaak op bezoek bij hem komen, maar Hans wantrouwt iedereen, denkt dat mensen alleen uit zijn op tonen euro’s. Ik begrijp zijn gevoelens wel.

 5. Danny

  @Loes,, geen verstand,dom gezwets. Wegwezen hier graftak.

 6. Loes

  @Danny
  Ah! Jij bent zeker zo’n homootje.
  Oftewel: een gefrustreerde hetero.

 7. Jamai

  Hans moet oppassen dat hij geen typetje uit De Luizenmoeder wordt.

 8. Remi

  Niet alleen oudere homosuele mannen hebben het moeilijk …
  … Hetzelfde geldt voor oudere lesbiënnes.

  Mijn tante Nel (71) heeft me dat eens uitgelegd.
  Het heeft iets inténs treurigs.

 9. Erwin

  In werkelijk ELK INTERVIEW en ELKE COLUMN bitcht deze man over het zware depressieve leven dat hij heeft. Ja, komt hard aan na jarenlange schijnwerpers en nu niets meer. Misschien een waarschuwing voor de jonge GTST acteurs en presentortjes van deze wereld: na de roem komt het grote zwarte gat. Bereid je er op voor, met geld en kinderen.

 10. Loes

  Remi, leer Nederlands. Ben je achterlijk?

 11. Danny

  @ Loes,,zeker,word nu Ge p.i.j.p.t. . Maar daar zul jij wel moeite mee hebben.

 12. Grace321

  Tis waar en sneu

 13. Bears’den

  Hahaha, leve het vrije woord!!
  Wat heerlijk is het toch om in Nederland te wonen en te zeggen wat je denkt.. 😁
  Loes, ik geef je helemaal gelijk..
  2 mannen die een kind opvoeden is gewoon tegen de natuur in.. Heeft niets te maken met dat ik iets tegen hom0’s heb, mijn eigen broer is een hom0, maar ik vind dat een kind gewoon een vrouwelijk type als moeder nodig heeft..
  2 vrouwen die een kind opvoeden is al wat anders, maar dat heeft er meer mee te maken dat een vrouw wél hard kan zijn wanneer het moet, maar een man kan geen ‘vrouw’ na doen.. Ook al zijn sommige hom0’s een beetje verwijft, een vrouw is een vrouw..

 14. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Tegenwoordig moeten we natuurlijk rekening houden met de gevoelens van alle minderheden, dus ook met oudere homoseksuele mannen zonder gezin.

  Dus, mevrouw Alberti, hou uw opschepperij over uw succesvolle leven en gezin maar achterwege, want er zijn groepen die u daarmee kwetst.

 15. Huib

  Niet alle hetero’s kunnen of willen kinderen krijgen. En niet alle ouderen met kinderen hebben een goed contact met hen. Zonder kinderen of ook zonder partner ouder worden kan echt wel zonder eenzaam te zijn. Het lijkt alsof Hans van der Togt zich fixeert op zijn omstandigheden. Ik zou hem gunnen dat hij positief op zoek gaat naar wat hem gelukkig maakt.

 16. Trudy

  Willeke is een domme doos die verbaal heel slecht is …..wordt tijd dat ze naar het bejaardenhuis gaat kan ze koffiezetten voor haar leeftijdsgenoten

 17. Wijze van Zion

  Ooit heeft Hans zichzelf een rad voor de ogen gedraaid…..

 18. Stip

  Hij heeft toch gewoon gelijk. Maar denk dat je dat als hetero lastig voor kunt stellen. Geldt overigens ook voor ongewenst kinderloze hetero’s wat hij zegt natuurlijk.

 19. liefkleinhertje

  Die van der Togt moet juist blij zijn je zou maar een zoontje hebben als Johnny de Mol die maar met zijn schijnheilige gezicht goed loopt te doen om maar zelf in het nieuws te komen.
  Over die mannen van die Alberti kan je zeggen dat die Lerby een tijdje in de gevangenis heeft gezeten en die de Mol is gewoon een ploert dus op dat zooitje geteisem zit ook niemand te wachten.

 20. n

  Waarom koopt Hans geen Thai. Geef hem een een a twee rooitjes per mnd en hij wast, stofzuigt, maakt het bed op en verzorgt Hans zijn gereedschap. Is toch veel beter, Hans?

 21. anonymous

  Er zijn ook hetero’s zonder kinderen die eenzaam zijn als ze ouder worden Hans

 22. Butteye

  @Loes, ik wist wel waarom wij facebookvrienden zijn.

 23. de bruine ridder

  neem een hond hij likt en kwijlt en blaft weg met de eenzaamheid

 24. CreaBea

  Waarom doet Willeke dit Telkens weer? is net als of ze een spiegelbeeld is. Ik zeg maar zo, waar is de zon!

 25. Iemand

  Hans..maak er gewoon een eind aan. Het is mooi geweest, toch?

 26. Flits Bom

  Niks erger dan een zure oude queen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.