Willeke Alberti praat Hans van der Togt in de put

Ze heeft het waarschijnlijk niet door, maar Willeke Alberti praat Hans van der Togt flink de put in met haar babbeltjes over hoe leuk ze het wel niet heeft als 74-jarige vrouw. Dat zegt de voormalig Rad van Fortuin-ster van 71 in gesprek met de Story. Alberti heeft een geweldig rijke ex, John de Mol, en leuke kinderen als Johnny de Mol, maar Van der Togt heeft dat allemaal niet. Hij vindt dat Alberti wel wat meer rekening mag houden met kinderloze homoseksuele mannen zoals hijzelf.

Alberti begrijpt het niet, denkt Van der Togt. “Het is voor andere mensen vaak niet zo heel goed te begrijpen hoe eenzaam ik me soms voel. Een voorbeeld: iemand als Willeke Alberti hoor ik vaak zeggen hoe ontzettend ze van het leven geniet en van haar kinderen en kleinkinderen.”

De zangeres zegt vaak dat ze het liefst 120 jaar oud zou worden. “Ik vind Willeke een enorme schat en ik gun haar dat ook allemaal. Maar als ik zoiets hoor, denk ik altijd wel: ja, maar dat hebben wij dus allemaal niet. Wij, mensen zonder kinderen. Ik heb natuurlijk geen kinderen omdat ik homoseksueel ben.”

Vroeger was het niet gebruikelijk om als twee mannen een gezin te stichten. “Dat kwam niet eens in je op. Mensen van mijn leeftijd leven vaak voor hun kinderen en dan nog meer voor hun kleinkinderen. Heb je dat niet, dan kan het leven best eenzaam zijn. Daar ga ik niet geheimzinnig over doen.”

Bovendien gaan alle vrienden van Van der Togt dood omdat ze uit de babyboom-generatie komen. “Die betaalt nu de prijs van al dat gezuip en gerook van vroeger. Dat zou inderdaad voor mij ook kunnen gaan gelden.”

Het Story-interview met Hans van der Togt kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen