Het Parool vindt nieuw decor 6 Inside stuk beter

Het Parool vindt het nieuwe decor van 6 Inside er mooi uit zien. De studio ziet er beter uit dan voorheen. Dat is te lezen in de Parool-rubriek Han Lips. 6 Inside moest het de afgelopen maanden doen met een lokale-omroep-achtig decor. “Tot nu toe leek te worden uitgezonden vanuit de kelder van een galerijflat in Moskou“, aldus Het Parool. Dat is nu ingeruild voor een typische John de Mol-studio: gelikt met veel LED-licht. “Flitsend, dat blauw, vond Lips, die zich eigenlijk best vermaakte met 6 Inside.”

Het Parool vindt 6 Inside eigenlijk best gezellige achtergrond-tv. “Ook de gezellige Fiona Hering was er weer. Net als René Froger, die in één moeite doorschakelde van de rouw om zijn overleden ouders naar de komende Toppersconcerten. Eigenlijk, dacht Lips, keek hij naar Boulevard, maar dan anno 2009.

Of dat een compliment is of niet is onduidelijk. RTL Boulevard anno 2019 is in elk geval niets, vindt Lips. Hij ‘kijkt weinig meer en zapt weg als Boulevardroeptoeter Ronald Molendijk alweer aan de desk posteert’.

Al met al is 6 Inside volgens Het Parool een ‘beproefde formule zonder kijkers’.

6 Inside wist woensdag 116.000 kijkers te bekoren.

De Parool-column over 6 Inside kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen