Wilfred Genee wil geen dagelijkse talkshow op SBS 6

Geplaatst op Tue 09 Apr 2019 om 14:45

John de Mol hoeft Wilfred Genee niet op te bellen voor de dagelijkse talkshow die hij vanaf september wil gaan uitzenden op de late avond van SBS 6. Hij wil namelijk helemaal geen daily. Dat vertelt de Veronica Inside-ster in een talkshow van SLAM. De Mol heeft aangekondigd dat hij vanaf komend najaar wil gaan knallen op SBS 6 en dat een dagelijkse talkshow onderdeel is van zijn plannen. Er lijkt bij Talpa maar één man in huis die zo’n programma kan dragen: Wilfred Genee.

Het lijkt er echter op dat Wilfred er niet voor te porren is. “Ik zou niet vijf dagen in de week een latenightshow willen doen. Eén of twee keer in de week op de late avond zou ik heel leuk vinden, maar vijf dagen in de week… Heel vaak krijg je ook gasten die je niet leuk vindt, hè? Dan zit je weer met iemand te praten en ik ga dan zeggen dat ik het niet leuk vind. Dat vinden die gasten dan weer niet leuk. Dat is dan wel heel ingewikkeld.

Hij wees eerder ook RTL Summer Night af. “Ik ben wel eens gepolst voor een heel lange periode in de zomer. Afgelopen zomer mocht ik een latenightshow doen bij RTL, maar toen ging ik weg.

De agenda van Wilfred zit ook nog eens vrij vol. “Ik doe nu op maandag en vrijdag een talkshow en ik ga nu met Hélène Hendriks eind mei ook een talkshow doen. Daar praten we nu heel veel over.

Voor een daily heb je misschien een warmere tv-persoonlijkheid nodig, denkt Genee. “Ik heb niet die warmte die Humberto Tan wel heeft. Ik ben een beetje stekelig. Mijn stijl is wel dat mensen het wat spannender vinden als ze langs gaan komen. Waarschijnlijk wil dan niet iedereen langskomen. Maar als je het op die manier kan doen…”

Het moet allemaal wat brutaler. Het is allemaal zo aardig aan die tafels, weet je wel. Het mag wel eens wat scherper.”

Foto: Wessel de Groot, SBS
25 Reacties op “Wilfred Genee wil geen dagelijkse talkshow op SBS 6”


 1. Trudy

  Niet doen Genee ga niet met de Mol in zee….groot gelijk !!!!!

 2. Bart

  Buiten hem zie ik niemand bij Talpa die dit zou kunnen. Ben benieuwd wie ze er voor op het oog hebben.

 3. Meneer Kaktus

  Heerlijk, zo’n arrogante houding.

 4. Directeurtje

  Ach Genee wil gewoon graag dat stekelige imago neerzetten.

  Als je hem bezig ziet bij Dreamschool met die jongeren, dan weet je dat hij prima kan schakelen op zijn zachtere kant.

 5. zekerweten

  Trudy, hij zit tot zijn elleboog erin bij John, dus dat je schrijft niet doen, ga niet met hem in zee, daaruit blijkt dat je totaal niet op de hoogte bent. Veronica is ook de Mol, net als sbs6 sbs 9 ,538,radio 10 enz enz

 6. Erwin

  Trudy heeft geen idee. De Mol heeft zo’n beetje alles in handen, dus als je daar niet voor kiest ben je net als tijdens het Talpa-fiasco wel heel zeker van je zaak. Kan tegelijkertijd óók in je gezicht ontploffen (Jack Spijkerman).

 7. Tim20 MJ

  Gordon is binnengehaald voor een late-night showbizz-talkshow, Amerikaanse stijl. Denk dat ze daar op terug gaan komen. Krankzinnig idee.

 8. Rubicon

  Man heeft zelf kennis. Hij is ook geen man van talkshow. Hij is goed in voorzetjes en reactie vragen op dingen die hij gelezen heeft in de knipselkrant. Teveel vooringenomen, kritische zijn om het kritisch zijn. Laat zich niet verrassen, verbazen en is niet nieuwsgierig voor een interviewer. Lekker blijven doen wat je nu doen…zoals Gijp zegt ” gaat toch goed man”…

 9. Jeroen

  Heeft hij zelf kennis? Ik heb de kennis ook zelf.

 10. weethetbeter

  Ik kijk uit naar een talkshow met Helene Hendriks en Wilfried ,maar dat zou dan op donderdag of zaterdagavond moeten zijn Maandag en Vrijdag VI Dinsdag en Woensdag CL Mooie kijkcijfers Wilfried boven Boulevard en net onder gtst .

 11. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Een dagelijkse talkshow, het lijkt er op dat Wilfred er niet voor te porren is. Er zijn ook erg weinig kijkers voor te porren, denk ik zo. En als De Mol wel zou bellen, dan heb je maar te komen, Genee. Und schnell ein bißchen!

 12. Aldus

  Is dit de Geene die weg ging bij RTL omdat ze hem geen andere programma’s aanboden? En nu zegt hij zelf dat hem al Summer Night was aangeboden. Je moet wel onthouden wat je bij elkaar liegt Geene.

 13. tim

  Ik begrijp niet waarom elke zender zonodig een late night talk show moet hebben want ik vraag me af hoeveel mensen ernaar kijken. Mijn wekker gaat de volgende ochtend vroeg. Talkshow om half 9 zou mij beter passen

 14. Freddie

  De andere logische zet is om 6-inside om te bouwen tot een late mogge show. Het is nu overbodig en misschien een entertainmentshow beter past. Iig anders dan pauw/Jinek.

 15. wij ook niet hoor

  Gene is al te veel op radio en tv. Zijn kunstje is zo doorzichtig en zo alleen voor Talpa publiek. Laat die man niet te veel op tv anders kijken er nog minder mensen naar Talpa. :)

 16. Bjorn

  Mathijs vertrekt naar sbs.

 17. dr phil

  Wilfred dat maak de mol wel uit je heb je ziel aan de duivel verkocht

 18. M2

  Slam is lekker bezig net die video’s.

 19. Bart

  Maar wie zou het dan wel moeten doen?

 20. Kijker

  Of Genee weet dat SBS het toch niet red..

 21. K

  Als je niet eens gevraagd bent, is het een antwoord op niet gestelde vragen.

 22. Job

  Er wil ook niemand meer werken voor die k l o t e hut. De werksfeer is er helemaal vertieft. Doir manager nitwits.

 23. Job

  Allemaal van die schijt bobo’s die denken dat ze het weten.

 24. Job

  Allemaal van die schij t bobo’s die denken dat ze het weten. .

 25. Job

  Allemaal van die schij t bo bo’s die denken dat ze het weten. .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.