Wilfred Genee wil geen dagelijkse talkshow op SBS 6

John de Mol hoeft Wilfred Genee niet op te bellen voor de dagelijkse talkshow die hij vanaf september wil gaan uitzenden op de late avond van SBS 6. Hij wil namelijk helemaal geen daily. Dat vertelt de Veronica Inside-ster in een talkshow van SLAM. De Mol heeft aangekondigd dat hij vanaf komend najaar wil gaan knallen op SBS 6 en dat een dagelijkse talkshow onderdeel is van zijn plannen. Er lijkt bij Talpa maar één man in huis die zo’n programma kan dragen: Wilfred Genee.

Het lijkt er echter op dat Wilfred er niet voor te porren is. “Ik zou niet vijf dagen in de week een latenightshow willen doen. Eén of twee keer in de week op de late avond zou ik heel leuk vinden, maar vijf dagen in de week… Heel vaak krijg je ook gasten die je niet leuk vindt, hè? Dan zit je weer met iemand te praten en ik ga dan zeggen dat ik het niet leuk vind. Dat vinden die gasten dan weer niet leuk. Dat is dan wel heel ingewikkeld.

Hij wees eerder ook RTL Summer Night af. “Ik ben wel eens gepolst voor een heel lange periode in de zomer. Afgelopen zomer mocht ik een latenightshow doen bij RTL, maar toen ging ik weg.

De agenda van Wilfred zit ook nog eens vrij vol. “Ik doe nu op maandag en vrijdag een talkshow en ik ga nu met Hélène Hendriks eind mei ook een talkshow doen. Daar praten we nu heel veel over.

Voor een daily heb je misschien een warmere tv-persoonlijkheid nodig, denkt Genee. “Ik heb niet die warmte die Humberto Tan wel heeft. Ik ben een beetje stekelig. Mijn stijl is wel dat mensen het wat spannender vinden als ze langs gaan komen. Waarschijnlijk wil dan niet iedereen langskomen. Maar als je het op die manier kan doen…”

Het moet allemaal wat brutaler. Het is allemaal zo aardig aan die tafels, weet je wel. Het mag wel eens wat scherper.”

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen