Weekend en Privé ruziën over Tim Douwsma-primeur

Geplaatst op Thu 11 Apr 2019 om 9:55

Bart Ettekoven, Weekend-baas en een van de gezichten van Shownieuws, ruziet met showbizzfotograaf Ferry de Kok van weekblad Privé over acteur Tim Douwsma. Dat is te lezen op Twitter. Het begint allemaal als Ettekoven zijn ergernis uitspreekt over RTL Boulevard, dat wat uitspraken van Douwsma in de Weekend heeft overgenomen. Hij verwijt het RTL 4-programma een kopieermachine te zijn. Een gevalletje de pot verwijt de ketel, vindt Privé’s Ferry de Kok.

Het gaat om het Weekend-artikel ‘We hébben al een kinderkamer…’ waarin Douwsma vertelt al een kinderkamer te hebben ingericht. “Weekblad Privé had het een paar weken terug al“, roept De Kok.

Ettekoven daarop: “Schatje, ik weet dat lezen lastig blijft voor je maar jullie schrijven deze week ‘gaat samenwonen’ en wij brengen dat hij al samenwoont. Wij hebben weken geleden ook al geschreven dat hij wilde gaan samenwonen.

Onzin, zegt De Kok. “Ik maakte op 13 februari als eerste de foto’s van het gelukkige stel, het hele verhaal stond een dag later in De Telegraaf. Helaas Bart je was te laat.”

Wat een bizarre discussie, merkt ene Sidney op. “Twee volwassen mannen die kijven over een PRIMEUR van Tim ‘wie?’ Douwsma. Wil iemand nog een plaatje aanvragen?

Foto: Shownieuws








10 Reacties op “Weekend en Privé ruziën over Tim Douwsma-primeur”


 1. Wanny

  Wie is Tim Douwsma?

 2. Lilly Labiamus

  Wie is Tim Douwsma?

 3. schoolganger

  Niet “Privé’s”, maar “Privés”.

 4. Bart tv man

  Maar ik begrijp het even niet. Deze Tim is toch wereldwijd doorgebroken met het geven van de punten namens Nederland bij het Eurovisie Songfestival een paar jaar geleden. Was is de veronderstelling dat hij in Hollywood woonde naast een Beyoncé in Beverly Hills. Maar nu blijkt dat hij ons land is trouw gebleven.

 5. Danny

  Zet Inge Iepenburg het land uit!!

 6. BRK

  @schoolganger

  In de basis wel, maar:

  “In de Spellingwijzer Onze Taal (2015) staan dezelfde basisregels, maar wat ons betreft kunt u gerust een apostrof gebruiken om de duidelijkheid voor uw lezers te vergroten. Zo komen in Jansen’s terras, Homme’s hoest en Lidewij’s gedicht de namen beter uit dan in Jansens terras, Hommes hoest en Lidewijs gedicht. ”

  https://onzetaal.nl/taaladvies/bezits-s-algemene-regels/

  Privés kan ook wijzen op ‘meerdere Privés’ (als in ‘meerdere tijdschriften’)

 7. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Beste heren Ettekoven en de Kok,
  het leven is te kort om te hakketakken over een non-issue als dit.

 8. Sven L.

  hilarisch artikel.

 9. Tv junkie xl

  Ik heb ook een primeur. Bart Ettekoven zijn contract wordt niet verlengd bij SBS 6.

 10. Donald Dumb

  Weer een artikel over dit Douwsma figuur.
  Als wie of wat is hij actief dat hij zoveel aandacht krijgt?

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.