Weekend en Privé ruziën over Tim Douwsma-primeur

Bart Ettekoven, Weekend-baas en een van de gezichten van Shownieuws, ruziet met showbizzfotograaf Ferry de Kok van weekblad Privé over acteur Tim Douwsma. Dat is te lezen op Twitter. Het begint allemaal als Ettekoven zijn ergernis uitspreekt over RTL Boulevard, dat wat uitspraken van Douwsma in de Weekend heeft overgenomen. Hij verwijt het RTL 4-programma een kopieermachine te zijn. Een gevalletje de pot verwijt de ketel, vindt Privé’s Ferry de Kok.

Het gaat om het Weekend-artikel ‘We hébben al een kinderkamer…’ waarin Douwsma vertelt al een kinderkamer te hebben ingericht. “Weekblad Privé had het een paar weken terug al“, roept De Kok.

Ettekoven daarop: “Schatje, ik weet dat lezen lastig blijft voor je maar jullie schrijven deze week ‘gaat samenwonen’ en wij brengen dat hij al samenwoont. Wij hebben weken geleden ook al geschreven dat hij wilde gaan samenwonen.

Onzin, zegt De Kok. “Ik maakte op 13 februari als eerste de foto’s van het gelukkige stel, het hele verhaal stond een dag later in De Telegraaf. Helaas Bart je was te laat.”

Wat een bizarre discussie, merkt ene Sidney op. “Twee volwassen mannen die kijven over een PRIMEUR van Tim ‘wie?’ Douwsma. Wil iemand nog een plaatje aanvragen?

Foto: Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen